Новинки фільмів від Netflix для вересня

Новинки фільмів від Netflix для вересня

Погода в Україні стає прохолоднішою, а фільми на Netflix стають все більш гарячішими. Netflix готує новий ряд цікавих стрічок якраз до осені, і вас запрошують до перегляду. Тож вмикайте телевізор та проглядайте свої варіанти — цієї осені вас чекає безліч нових фільмів.

Вам не доведеться турбуватися про суперечки із друзями чи коханою людиною, який фільм дивитися, адже для кожного знайдеться щось на Netflix протягом наступних кількох місяців.

  • Захопливий бойовик "Carry-On" (Ручна поклажа).
  • Заплутана таємниця "It's What's Inside" (Хто ти в середині).
  • Інтимний роман "Lonely Planet" (Самотня планета).
  • Історична драма, заснована на неймовірній нерозказаній історії "The Six Triple Eight" (Батальйон 6888).

Кожен знайде для себе ідеальний фільм. 

  • Перегляньте моторошну реальну історію від режисерки Анни Кендрік (Woman of the Hour).
  • Музичну кримінальну драму, що не вписується в жанрові рамки (Emilia Pérez).
  • Анімаційну казкову версію сучасної історії "Spellbound" (Зачаровані).
  • Абсолютно нову різдвяну класику "That Christmas" (Те Різдво).
  • Захоплюючу адаптацію знакової американської історії "The Piano Lesson" (Урок фортепіано).
  • Або розповідь про надію та зцілення через баскетбол "Rez Ball" (Резбол: Баскетбол резервацій).

Якщо вам більше до вподоби документальні фільми, на вас також чекає повне меню захоплюючих документалок: від емоційної та гумористичної подорожі найкращими друзями Віллом Ферреллом і Харпер Стіл у "Will & Harper" (Віл і Гарпер) до занурення у таємний світ покійного геймера в The Remarkable Life of Ibelin (Неймовірне життя Ібеліна). 

А фільм "Into the Fire: The Lost Daughter" (У вогонь: Загублена донька) розповість вам про пошуки таємничо зниклої дитини. І поряд із майбутнім серіалом Райана Мерфі "Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story" (Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів) ви можете стежити за реальною кримінальною історією братів, які були засуджені за жорстоке вбивство своїх батьків у 1989 році.

Тож готуйтеся до осені, яку ви не забудете. Нижче ви знайдете всю необхідну інформацію про найгучніші фільми осені.

5 вересня: Аполлон-13: Виживання

Всього через дев'ять місяців після того, як Ніл Армстронг висадився на Місяці, NASA стикнулося з найбільшою кризою у своїй історії — три астронавти застрягли на півдорозі до місяця на космічному кораблі, який зазнав катастрофічного вибуху.

Режисер: Пітер Міддлтон

6 вересня: Ребел-Ридж

Колишній морський піхотинець (Аарон

Колишній морський піхотинець (Аарон П'єр) бореться з корупцією в маленькому містечку, його спроба внести заставу за свого двоюрідного брата переростає в жорстоке протистояння з місцевим начальником поліції.

Режисер: Джеремі Солньє.

У ролях: Аарон П'єр, Дон Джонсон, Анна-Софія Робб, Девід Денман, Еморі Коен, Стів Зіссіс, Дена Лі, С.Дж. ЛеБлан, Метт Ріммер, Джеймс Кромвелл.

12 вересня: У вогонь: Загублена донька

Мати опиняється втягнутою в лабіринт без відповідей, коли виявляє, що дочка, яку вона віддала на усиновлення багато років тому, зникла.

Режисер: Райан Вайт

13 вересня: Огидні

У футуристичному світі, де в 16 років обов'язково роблять косметичну операцію, Таллі з нетерпінням чекає своєї черги приєднатися до решти суспільства. Але коли подруга тікає, Таллі вирушає в подорож, щоб врятувати її, і це перевертає все, чого вона, як їй здавалося, хотіла.

Режисер: МакДжі

У ролях: Джої Кінг, Кіт Пауерс, Чейс Стоукс, Бріанн Тджу, Ян Луїс, Чармін Лі та Лаверн Кокс

За книгою: Потвори Скотта Вестерфельда

20 вересня: Його три доньки

Цей напружений, зворушливий та смішний портрет сімейної динаміки розповідає про трьох відчужених сестер, які збираються в нью-йоркській квартирі, щоб доглядати за своїм хворим батьком і спробувати відновити власні зруйновані стосунки одна з одною.

Режисер: Азазель Джейкобс

У ролях: Наташа Ліонн, Елізабет Олсен, Керрі Кун, Руді Гальван, Хосе Фебус, Жасмін Брейсі, з Джеєм О. Сандерсом і Джованом Адепо

25 вересня: Вирватися з вʼязниці: Любов на втіках

Коли Вікі Вайт, високоповажна офіцерка виправної установи, допомагає втекти жорстокому злочинцю, який майже на 20 років молодший за неї, це розкриває несподівану історію кохання, що розгортається на тлі подальшого гучного розшуку та ажіотажу в ЗМІ.

27 вересня: Вілл і Гарпер

Коли давній друг Вілла Феррелла, Харпер Стіл, здійснює камінг-аут як трансжінка, пара вирушає в подорож, щоб осмислити цей новий етап їхньої дружби та познайомити Харпер з країною, яку вона любить, як її справжнє "я".

Режисер: Джош Грінбаум

У ролях: Вілл Феррелл, Харпер Стіл

27 вересня: Резбол: Баскетбол резервацій

У самому серці Чуски, штат Нью-Мексико, команда старшої школи з баскетболу "Воїни Чуски", багата на спадщину корінних американців, стикається зі своїм найважчим випробуванням. Після втрати свого зіркового гравця команда повинна об’єднатися як ніколи раніше, щоб зберегти надію на здобуття чемпіонського титулу штату. Це більше, ніж просто гра; це подорож до стійкості та єдності, справжня історія боротьби аутсайдерів, глибоко вкорінена в культурі корінних американців.

Режисер: Сідні Фріленд

У ролях: Джессіка Маттен, Каучані Братт, Коді Лайтнінг, Даллас Голдтут, Ернест Девід Цосі, Кусем Гудвінд, Зої Реєс, з Ембер Мідтандер і Джулією Джонс

Раніше ми розповідали вже про ТОП-10 відвертих серіалів Netflix для дорослих зі сценами 18+, зазирніть, не пропустіть цікаві новинки від LVIV.MEDIA.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності