ТОП-10 відвертих серіалів Netflix для дорослих зі сценами 18+

серіали Netflix для дорослих

Дівчата (і хлопці теж), поговорімо відверто: Netflix останнім часом просто вражає своїм гарячим контентом! Раніше для чогось пікантного доводилося нишпорити по темних куточках інтернету, а тепер - вуаля, і найвідвертіше прямо у нашому улюбленому стримінговому сервісі. Ясна річ, не всі в захваті від такого повороту, але ж ми дорослі люди та розуміємо - це частина сучасної культури, і закривати на це очі було б нерозумно.

Отже, я провела невелике "дослідження" (суто в інтересах науки, звісно) і склала для вас топ-10 найгарячіших проектів Netflix. Приготуйтеся, буде спекотно!

"Sex/Life"

Ох, дівчата, цей серіал... Головна героїня Біллі (Сара Шахі) опиняється між двох вогнів - ідеальним чоловіком Купером (Майк Фогель) і спокусливим екс-бойфрендом Бредом (Адам Демос). І знаєте що? Сцени сексу тут не просто для галочки - вони реально розкривають характери! Особливо та сцена в душі в 3-й серії - я аж вино розлила від несподіванки. А хімія між акторами? Просто вогонь! Іноді здається, що вони не грають, а по-справжньому захопилися.

"365 Days"

Так, це не оригінал Netflix, але вони купили права на показ, тож рахуємо. Польський фільм за книгою Бланки Ліпінської наробив галасу. Історія Лаури (Анна-Марія Сіклуцька) і Массімо (Мікеле Морроне) - це щось. Сюжет, звісно, суперечливий - мафіозі викрадає дівчину і дає їй рік, щоб вона в нього закохалася. Але, дівчата, які там сцени! Особливо та, на яхті - я навіть вентилятор вмикала, щоб охолонути. Чесно кажучи, іноді здавалося, що це вже не еротика, а щось більш відверте.

"Bridgerton"

От це я розумію - історична драма з перчинкою! Особливо другий сезон з Ентоні (Джонатан Бейлі) і Кейт (Сімона Ешлі) - там таке сексуальне напруження, що аж іскрить. А сцена в саду? Ммм! І знаєте, що найкраще? Тут секс не просто заради сексу - це частина розвитку стосунків. Плюс, костюми та декорації такі розкішні, що навіть найвідвертіші сцени виглядають як твори мистецтва.

"Too Hot to Handle"

Реаліті-шоу, де купка красунчиків живе на райському острові. Фішка в тому, що їм не можна займатися сексом або навіть цілуватися - інакше призовий фонд тане. І ось спостерігати за їхніми муками - окреме задоволення! Там таке сексуальне напруження, що екран от-от трісне. Плюс, завжди цікаво, хто не витримає і порушить правила.

"Elite"

Іспанський серіал про елітну школу Las Encinas. Тут вам і класові конфлікти, і вбивства, і, звісно ж, море сексу. Особливо запам'яталися сцени з тріо Карла, Поло і Крістіан - це було щось! А гра молодих акторів - Мігель Бернардо, Арон Пайпер, Естер Експозіто - просто неймовірна! Іноді навіть забуваєш, що вони грають школярів - настільки все по-дорослому.

"Dark Desire" (Oscuro Deseo)

Мексиканська драма про Альму (Майте Перроні), яка зраджує чоловікові з молодим Даріо (Алехандро Спейцер). Боже, які там постільні сцени! Особливо та, де вони кохаються під дощем - це просто поезія якась. Плюс, тут є елементи трилера, що додає гостроти всьому, що відбувається.

"Easy"

Антологія про секс і стосунки в сучасному Чикаго. Тут вам і свінгери, і одностатеві пари, і експерименти з відкритими стосунками. Особливо сподобався епізод з Орландо Блумом і Мейв Дермоді - між ними просто іскри летять! Круто, що кожна серія - окрема історія, можна вибирати те, що до душі.

"She"

Індійський серіал про жінку-поліцейського, яка під прикриттям грає роль повії. Тут, звісно, відвертих сцен менше (все-таки Індія), але сексуальне напруження просто зашкалює. Адіті Погатрі в головній ролі просто чудова. Цікаво спостерігати, як у консервативній країні знімають такий сміливий контент.

"Sex Education"

Комедійний серіал про підлітків, секс і стосунки. Здавалося б, тема заїжджена, але як же круто вони її обіграли! Отіс (Ейса Баттерфілд) і Мейв (Емма Макі) - чудовий дует. А сцени сексу тут і смішні, і зворушливі водночас. До того ж, серіал реально освітній - можна багато чому навчитися!

"Sense8"

Науково-фантастичний серіал від сестер Вачовскі. Тут вам і екшн, і драма, і, звісно ж, відверті сцени. Особливо запам'яталася та сама оргія в кінці першого сезону - це було щось неймовірне! І як чудово, що тут показані стосунки людей різних орієнтацій і культур. Плюс, все це загорнуто в обгортку наукової фантастики, що додає пікантності.

Знаєте, що я думаю? Netflix молодці, що не бояться експериментувати та показувати такий контент. Це не просто "полуничка" заради рейтингів - у більшості цих проектів секс і стосунки - важлива частина сюжету і розвитку персонажів.

Звісно, не всім таке до смаку. Хтось скаже, що це занадто. Але, на мою думку, чудово, що є вибір. Хочеш щось більш сімейне - будь ласка. Хочеш гарячіше - ось тобі цілий список. Як то кажуть - обирай із чого хочеш! Ці серіали дійсно варті вашого перегляду, запасайтеся попкорном, гарними емоціями та нумо дивитися серіали!

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності