Корпоративна англійська — ключ до успіху та кар'єрного росту

Обирайте корпоративну англійську для працівників, які хочуть та готові розвиватися, аби досягти більших успіхів та швидшого прогресу у розвитку

Глобалізація сприяє розвитку навіть маленьких локальних бізнесів, змушує думати ширше та виходити на міжнародні ринки. Зазвичай для цього потрібно лише мати доступ до інтернету та знання англійської мови. І якщо з першим проблем не виникає, то вільним володінням іноземною мовою похвалитися можуть далеко не всі. 

Рішення для великих та маленьких компаній і їхніх працівників — англійська для корпорацій, яку можна організувати без зайвих зусиль. А вартість, вкладена у розвиток співробітників, точно повернеться.

Чому варто організувати корпоративну англійську в компанії

Для компанії важливо підтримувати свій бренд роботодавця, а заняття з англійської буде ще одним бенефітом, який ви зможете запропонувати своїм працівникам та майбутнім кандидатам. 

Корпорації можуть не хвилюватися через недостатній рівень знань мови кандидатами, адже всередині компанії будуть інструменти для їхнього зростання.  А вашу компанію будуть з більшою ймовірністю рекомендувати своїм друзям та рідним як потенційного роботодавця.

Також для працівників — це ознака турботи та підтримки. А ще, вони можуть розвиватися не тільки, виконуючи робочі завдання, а й поза тим. 

Якщо це велика корпорація, курси англійської мови згуртують та познайомлять колег з різних департаментів, з таких зв'язків часто виходять цікаві проєкти та ідеї.

А ще, у вас завжди будуть спільні теми для організації розмовних клубів поза заняттями з викладачем. Ви зможете разом збиратися за переглядом фільму в оригіналі або ж обговоренням цікавих ідей, пов'язаних з роботою. 

Як обрати викладача та курси для організації

Корпорації, обравши такий вид курсів, зможуть контролювати прогрес, місце та графік занять. Оптимальне рішення — організувати курси корпоративної англійської двічі на тиждень в офісі в робочий час. Так працівники не будуть витрачати свій вільний позаробочий час, а компанія не багато втратить, виділивши ці дві години на розвиток. 

Ще один варіант, який більше підійде для корпорацій на ремоуті — онлайн заняття на спеціальних платформах із викладачем. Це максимально зручно для людей, які хочуть вивчати англійську всередині корпорації, але не мають змоги їздити в офіс. 

Найкраще для корпорацій підійдуть курси, які дають змогу створювати програму. Викладач та методисти зможуть врахувати цікаві та актуальні як робочі теми, так і загальні для працівників вашої сфери. 

Врахуйте рівень знань колег, групи мають формуватися відповідно до нього, аби всім було комфортно. Якщо ж у вас багато охочих вивчати англійську з однаковим рівнем знань, поділіть їх на декілька груп для кращого ефекту.

Дізнайтеся про умови та програми на різних курсах, поцікавтеся відгуками та сертифікатами. Для зручності, запросіть викладача провести пробний урок англійської з колегами. Після цього зберіть відгуки, побажання та пропозиції всередині корпорації. Обговоріть все із викладачем, аби підібрати найбільш комфортні умови та програму.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності