Санаторії України: куди поїхати відпочити восени?

Санаторії України: куди поїхати відпочити восени?

Осінь — золота пора року — це не лише час змін в природі, але й можливість влаштувати подорож нашою країною і водночас оздоровитись. Тим паче, що ціни можуть бути на порядок нижчими, ніж в літній сезон. Серед величезного вибору місць для санаторного відпочинку різноманітної спеціалізації ви обов’язково знайдете те, яке повністю задовольнить ваші потреби та побажання і головне - кишеню. Саме тому ми вирішили зробити для вас зробити підбірку санаторіїв у різних куточках України, які можна відвідати в осінню пору року. 

Санаторний комплекс “Поділля” (Хмільник)

Тут вас чекають затишні номери на будь-який смак і різний ціновий діапазон, чудова лікувальна та діагностична база і найкращий колектив професіоналів, який відомий не лише в Україні, але й за її межами.

В санаторії ви можете отримати лікування захворювань:

  • серцево-судинної системи;
  • репродуктивної системи;
  • шкіри;
  • опорно-рухового апарату.

Вартість лікування, проживання та харчування від 1155 грн за добу.

Санаторій “Південний Буг” (Хмільник)

Курорт, відомий своєю неперевершеною атмосферою комфорту та відпочинку, де кожен гість зможе насолодитися затишними та зручними номерами, що відповідають найвищим стандартам. Також вас приємно здивують різноманітні можливості для оздоровлення та релаксу, доступні на території санаторію.

Тут лікують:

  • хвороби серця;
  • нервову систему;
  • гінекологічні захворювання та багато іншого.

Ціни варіюються від 1430 грн за добу.

Санаторій  “Кристал” (Трускавець)

В цьому місці отримаєте чудове лікування, комфортне проживання та прекрасний сервіс за доступною ціною. Санаторій має зручне розташування, поруч знаходиться затишний парк, де ви можете насолоджуватися довгими прогулянками. Основним профілем курорту є лікування нирок та сечовивідної системи.

Вартість путівки стартує від 696 грн за добу.

Санаторій Молдова (Трускавець)

Цей лікувально-оздоровчий комплекс входить до переліку найкращих місць відпочинку Трускавця. Його дивовижна атмосфера, лікування, бездоганне обслуговування не залишать вас байдужими. Ви можете пролікувати хвороби:

  • серця і судин;
  • сечовивідної системи;
  • порушення обміну речовин.

Вартість путівки від 1250 грн за добу.

Відвідавши санаторії України, ви відкриєте для себе світ незабутнього відпочинку та оздоровлення, де дбайливий колектив, чудові умови та чиста природа обіцяють вам миті відмінного самопочуття. 

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності