Бюджетні сукні на спекотне літо: де та за скільки придбати

Літні сукні
Фото: pexels

У літню пору плаття найкращий варіант, аби мати гарний вигляд та почуватись комфортно

Третина літа минула, але спека лише починає підвищуватись. У таку пору не хочеться вдягати багато речей на себе, саме тому жінки можуть з легкістю вирішити цю проблему - одягнувши просто легке плаття.

LVIV.MEDIA зробило підбірку стильних літніх суконь українського виробника, які будуть по кишені кожній.

Лляний сарафан

Міні сарафан з льону, який є у чорному, волошковому та помаранчевих кольорах. В магазині українського бренду Matiko придбати таку сукню можна за 850 гривень. У сарафану регулюються бретельки, тому можна зробити його довшим, якщо вам не до вподоби короткі сукні.

Рожева сукня

Плаття довжини міді від бренду Romashka. Вона підійде на будь-які події в ці жаркі дні. Внизу сукні йде широкий волан, яка додає цікавинки до вашого образу. На плечиках є зав’язки, які можна регулювати. Ціна такого вбрання - 1399 гривень.

Чорна мінісукня

Сукня від Solmar стане в пригоді кожній жінці, бо ідеально підійде на будь-яку подію вашого життя. Також за допомогою аксесуарів, можна створити кардинально різні образи. Плаття має округлий виріз та коротку довжину, що робить його дуже романтичним.

Вільна молочна сукня

Плаття з V-подібним вирізом горловини спереду і ззаду від бренду Be Om. Сукня у молочному кольорі довжині міді, а також бретелі, які регулюються. Доповнити сукню аксесуарами та вона ідеально підійде для вишуканих подій. Наприклад, весілля, хрестини чи день народження рідних. Вартість сукні - 1799 гривень.

Чорна сукня з льону

Коротка сукня у чорному кольорі. Вбрання пошите з льону, що точно забезпечить легкість у спекотні літні дні. Плаття має цікаві деталі: округлий та невеликий розріз на грудях, який фіксується стрічкою. Бренд CICI COCO оцінив таку сукню у 1800 гривень.

Вʼязана сукня

Вʼязана сукня довжини максі від бренду Mocko. Особливістю плаття є V-подібним виріз, який можна одягати як і спереду та і ззаду. У такий спосіб виходять два образи з одного вбрання. Плаття може бути у чорному, білому та зелених кольорах. Також можна доповнити жакетом та цікавими аксесуарами. Ціна такої сукні 1800 гривень

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA зробило підбірку ТОП-5 аксесуарів для волосся, які допоможуть вдало доповнити образ.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності