• Головна
  • Лайфстайл
  • Хлопець витратив майже 50 тисяч доларів, щоб виглядати як його улюблена реперка: що із цього вийшло (фото)

Хлопець витратив майже 50 тисяч доларів, щоб виглядати як його улюблена реперка: що із цього вийшло (фото)

Хлопець витратив майже 50 тисяч доларів, щоб виглядати як його улюблена реперка: що із цього вийшло (фото)

Руді зробив першу пластичну операцію у 2020 році й не планує зупинятися

27-річний Руді Віллалобос витратив майже 50 000 доларів на пластичну операцію, щоб виглядати як «королева репу» Нікі Мінаж.

«Я просто пам’ятаю, як бачив себе на старих фотографіях і не був задоволений тим, як виглядаю», — сказав хлопець, пише The New York Post.

Руді зробив першу пластичну операцію у 2020 році й не планує зупинятися, доки не досягне ідеального вигляду ляльки «Barbz».

«Я хочу бути справжньою лялькою з дуже сексуальним тілом і великими сідницями», – каже Віллалобос.

За його словами, він захопився зміною зовнішнього вигляду. Хлопець зазначив, що це походить від того, що в дитинстві він грав з ляльками Барбі й це мотивувало його бути тим, ким він хоче. А Мінаж — його ідеальна версія Барбі.

«[Вона, - ред.] точно надихнула мене. Мені сподобався її вигляд, і я хотів бути схожим на неї», — сказав він.

Щоб бути схожим на Нікі Мінаж, Руді отримав бразильську підтяжку сідниць, наповнювач, ботокс і чотири сеанси ін’єкцій сідниць. Водночас попри те, що 27-річний хлопець досяг своєї «хорошої форми», він хоче більше косметичних операцій.

«Мені хотілося б зробити пластику носа, наповнити щелепу, видалити буккальний жир і підтягнути брови», — сказав Вільялобос, зазначивши, що на черзі — ринопластика.

Нагадаємо, болгарка Андреа Іванова пройшла майже 32 різні пластичні процедури, які коштували їй майже 9000 доларів, щоб стати схожою на живу ляльку Bratz.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності