День матері: що подарувати рідній людині, аби її здивувати

День матері: що подарувати рідній людині, аби її здивувати

Звичайно ж, вибір подарунка залежить від вподобань людини

Незабаром в Україні відзначатимуть День матері, який цього року святкують 14 травня. LVIV.MEDIA розповідає про те, як здивувати маму та що подарувати, аби вона зраділа.

Пароварка, мультиварка

Якщо у вашої мами ще немає пароварки чи мультиварки, вона значно полегшить процес приготування. До того ж їжа у пароварці значно корисніша, ніж смажена чи запечена. У пароварці можна не тільки приготувати їжу, але і використовувати її для стерилізації посуду, розморожування продуктів. Мультиварка ж дозволить поставити їжу готуватися, а мамі не доведеться стояти та постійно контролювати процес, адже вона виконує роль скороварки, пароварки, електричної сковороди, печі.

Квітка в горщику

Якщо ваша мама живе у квартирі та любить квіти, подаруйте їй рослину у горщику. Можна подарувати квітку, яку пізніше можна буде висадити на клумбі, якщо ж мама живе у приватному будинку. Незвичними та екзотичними квітами, які чудово підійдуть на подарунок є: антуріум, пуансетія, джункус (ситник), оксаліс тощо.

Подарунковий фотоальбом

Фотографії є пам’ятними для будь-кого. Подаруйте мамі сімейну книгу з ними, аби її розчулити. Дизайн сучасних книжок досить різноманітний: дерев’яні, замшеві, з квітами або ж на магніті. Оригінальною є фотокнига з прозорою магнітною плівкою, яка фіксує знімок. На аркушах можна розмістити фотографії різних форматів, а також багаторазово змінювати їхнє розташування.

Кулінарна книга

Ваша мама любить готувати та дивувати усю сім’ю смаколиками? Надайте перевагу іменній книзі, аби зручно було туди записувати ідеї для приготування або ж оберіть авторську, від відомих кухарів.

Картина за номерами

Аби малювати, не обов’язково володіти навичками живописця. Картини за номерами є різних розмірів та навіть складності — від першого до експертного. Також ви з легкістю зможете підібрати кількість кольорів для картини, які йдуть в комплекті. Зараз на ринку набули популярності патріотичні теми для малювання, які присвячені українським героям та національній символіці.

Інші ідеї для подарунка:

  • подарунковий сертифікат
  • косметика, прикраси
  • фартух з цікавим написом
  • незвичайна тарілка
  • набір для спецій
  • букет з цукерок чи інших смаколиків
  • фотосесія
  • бездротові навушники
  • свічка
  • квиток на виставу/концерт

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало історію Дня матері та підготувало привітання зі святом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності