Привітання з Днем матері в картинках та своїми словами

Мама і донька

Щирі прозові вітання для мами, бабусі та хресної. А також красиві листівки-привітання на День матері 2023

Дню матері понад 100 років. Уперше ідея свята з’явилася в 1907 році. Висловила її американка з Філадельфії, яка хотіла вшанувати пам’ять померлої мами. Щоб свято визнали, Анна-Марія Рівз-Джарвіс писала листи до законодавчих органів, державних установ упродовж 3 років. День матері офіційно вперше відсвяткували в 1910 році в штаті Вірджинія. Три роки по тому президент США Вудро Вільсон оголосив другу неділю травня національним святом на честь усіх американських матерів. Сьогодні День матері святкує понад 80 країн світу. Цього року в Україні свято відзначають 14 травня.

В українській громаді День матері вперше святкували в 1928 році. Ініціатива вшанування українських мам належала Союзу українок Канади. За рік свято мами прийшло до Львова. Але у 1939 році радянська влада заборонила День матері. Повернути його вдалося аж через 30 років. Перший офіційний всеукраїнський День матері був 10 травня 1999 року. Тоді свято затвердили згідно з указом Президента України.

Привітання з Днем матері своїми словами

Дякую тобі, матусю, що терпіла, коли я тягла твої коси в рік; не била, коли розкидала іграшки в п’ять. Дякую, що сиділа наді мною, коли хворіла в сім; чекала мене з уроків у десять. Дякую, що довіряла мені у дванадцять; сприймала мене в п’ятнадцять, підтримувала в сімнадцять. Дякую, що відпустила у двадцять та допомагаєш зараз. Люблю тебе, найрідніша моя!

***

Мамо, вітаю рідненька! Ти зібрала всіх під одним дахом, піклувалася про нас із татом. Ти подарувала мені брата. Навчила бути собою та довіряти собі. Показала, що таке повага та турбота про людей. Дякую за все.

***

Вітаю, матусю! Ти подарувала мені життя, щоб я не була схожа на тебе. Ти дивилася, як я стаю на свої граблі, не повчаючи. Ти оберігала мене без гіперопіки. Знаю, що хвилювалася, плакала, коли я помилялася. Але ти завжди казала, це твоє життя – роби, як серце підказує.

***

Мамусю, ти мій ангел-охоронець. Ти подарувала мені серце, щоб воно билося з твоїм в унісон. Ти навчила жити, щоб долати труднощі разом. Люблю тебе, рідненька!

***

Матусю, вітаю з твоїм днем. Живи довго та щасливо. Усміхайся часто та щиро. Хворій рідко та легко. Ми любимо тебе.

***

Мамо, уклін вам за те, що доглядала та піклувалася про нас. Ми любимо вас, тому обіцяємо слухатися, хоча б дорослими. Будьте здорові, радісні та щасливі. Мирного неба та плавного життя. З Днем матері.

***

Ви мені дарували любов та затишок, молилися і просили Бога про гарну долю для мене. А коли я засмучував Вас – довго не сердилися. Спасибі, мамо, за все: турботу, підтримку та любов. З Днем матері!

***

Дорога матусю, наша любов – це суміш вдячності та захоплення. Ти робиш усе, щоб наше життя було комфортним, а квартира називалася домом. Ти встигаєш бути жінкою, попри сотні домашніх справ. Я захоплююся тобою. Ти найкраща. Зі святом, рідненька!

Привітання з Днем матері бабусі

Вітаю з Вашим днем. Будьте здорові, натхненні та сповнені енергії. Здійснюйте мрії, городи почекають.

***

Бабусю наша, дякую за маму. Якби ти не дала їй життя, то б не було мене. Люблю тебе. Дякую за турботу та хвилювання. Многих та щасливих літ тобі. З Днем матері.

***

Наша рідна бабусю, вітаємо тебе зі Святом матері. Дякуємо, що годувала нас смачненьким, коли ми приходили в гості. Дякую, що помагала з уроками та вчила бути людьми. Ми любимо тебе. Живи довго та будь здоровою. Твої внуки.

***

Бабусю моя кохана, з Днем матері тебе! Бажаю посмішок, щастя, радості та міцного здоров’я. Нехай кожен день буде особливим, яскравим та насиченим. Спасибі за тепло, підтримку та ніжність.

***

Наша дорога бабусю. Ви – мама у квадраті. Жінка, яка піклується про дітей, онуків і правнуків. Ви любите нас усім серцем, хвилюєтеся за нас усією душею. Ми ж любимо вас взаємно. Тому сьогодні бажаємо довгих активних літ, здорового тіла й міцного духу. Зі Святом.

***

Бабусю, дякую, що виростила таку чудову маму для мене. Будь здоровою, щасливою, радісною та веселою. Мирного неба над головою та твердого асфальту під ногами. З Днем матері тебе.

***

Мати таку бабусю – найбільший подарунок у житті. Я вдячна за те, що Господь зробив мене твоєю онукою. Тепер бережи себе, щоб ми якомога частіше приходили до тебе в гості. Твій борщ – найсмачніший. З Днем матері.

Привітання з Днем матері хресній

Моя хрещена, вітаю тебе з Днем матері! Бажаю сонця за вікном та в серці; тепла надворі та в душі; посмішок щирих та справжніх; здоров’я міцного та стабільного; щастя жіночого та сімейного. Нехай життя тече гірською рікою, а вдома поселяться мир та злагода.

***

Дякую, хресна, що стала мені другою мамою. Другою перед Богом та людьми, але в серці ти така ж, як рідна. Люблю тебе. З Днем матері.

***

Моя друга матусю, моя хресно! Вітаю тебе з Днем мами. Бажаю бути здоровою, мати сотні причин для радості та тисячі для посмішки. Нехай твій ангел-охоронець захищає тебе від злого та недоброго. А я буду допомагати няньчити твоїх діток, як ти колись няньчила мене.

***

У народі кажуть, що батьки – рідні по крові, хрещені – по духу. Люблю тебе, хрещена. Дякую за турботу та опіку, бо хрестити мене було найпростішим завданням. З Днем матері.

***

Моя хресна мамо! Дякую за те, що поруч. Як Ангел-хранитель оберігаєш мене. Вітаю тебе з Днем матері. Бажаю бути здоровою, щасливою і коханою. Знай, що моє серце відкрите для тебе цілодобово.

Листівки-вітання з Днем матері

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося короткими привітаннями з днем народження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності