Місця для фотосесії у Львові: незатерті локації міста Лева

фото Львова

Вісім локацій для небуденних фотосесій у Львові, які вподобають аматори та профі

Час відкривати сезон фотосесій 2023. Попереду понад 200 теплих та яскравих днів, з яких мінімум 56 — вихідні.

LVIV.MEDIA знайшло 7 незатертих локацій міста Лева, у яких виходять атмосферні фотографії.

Громадський простір «Ganok»

«Ganok» — відкритий простір серед заводських стін, що знаходиться на вулиці Заводській 31. Тут проводять вечірки, кінопокази, лекції та гаражні розпродажі. Сюди приходять релаксувати, кавувати та робити оригінальні фото.

Ресторан «Babo Gardens»

«Babo Gardens» — заклад ресторанної мережі «Restoron» на вулиці Кузневича 16А. Ця львівська вілла, збудована за часів Австро-Угорської імперії, до 2019 року відома, як ресторан «Тарон». Інтер’єр та екстер’єр цього місця вражають. На Instagram-сторінці закладу написано: «ні фотосесії та зйомці», але фото на телефон тут все-таки роблять.

Палац Юзефа Сосновського

Будинок архітектора Юзефа Сосновського на вулиці Генерала Чупринки 50/52 збудований у 1901 році. Він поєднує неоготичні та неоромантичні архітектурні елементи. Це найвідоміша будівля на вулиці Чупринки. На її фоні роблять романтичні, весільні та сімейні фотографії.

Вулиця Каліча гора

Вулиця Галицького району міста Лева, яка веде до Львівської цитаделі. Каліча гора має 253 метри завдовжки та 19 будинків, понад п’ять з яких є архітектурними пам’ятками. Під’їзди кам’яниць на Калічій горі підкорять об’єктиви фотографів із першої знимки.

Дворик із конюшнею

У дворику будинку на вулиці Глібова 15 є маленька хатинка, збудована з ламаного каменю та цегли. Кажуть, що колись тут була конюшня. Це виняткове місце, на тлі якого можна зробити не міські фото в місті. Сам будинок є пам’яткою архітектури. Його двері прикрашають вітражі, на стелі — унікальне панно.

Околиці парку «Знесіння»

У колі фотографів парк «Знесіння» відомий не лише через краєвиди заходу на вершині Лисої гори. Це місце багате на локації для оригінальних фото: поляна біля озера, краєвиди гори Баба Рід, залізнична колія станції Личаків та сходи, що ведуть на Лису гору.

Креативний хаб «Lem Station»

«Lem Station» — це осередок креативних індустрій на території старого трамвайного депо на Вітовського. Це просторе місце для розвитку, відпочинку та роботи. А також для креативних фотосесій.

Сицилійський дворик

«Сицилійський дворик» — нова піцерія в старій частині міста Лева — на Богдана Хмельницького 20. Інтер’єр закладу нагадує бабусин будинок. Тут можна зробити автентичні фотографії «в компанії» вінтажної шафи, або уявити себе музикантом із минулого, який сидить за старим піаніно. Екстер’єр закладу прикрашають декоративні колони, розписи та скульптура дівчини, що несе глек.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося локаціями, де у Львові цвітуть орхідеї.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності