• Головна
  • Лайфстайл
  • Оригінальні привітання з днем народження мужчині у віршах, картинках та своїми словами

Оригінальні привітання з днем народження мужчині у віршах, картинках та своїми словами

Прапор та соняхи

Привітайте свого коханого чоловіка, друга чи брата по-особливому

LVIV.MEDIA зібрало нові привітання для мужчин. Вітайте з днем народження своїми словами, віршем або прикольною картинкою.

Вітання з днем народження мужчині своїми словами

З днем народження! Бажаю, щоб можливості дружили з бажаннями. Щоб алкоголь був тільки витриманий, квартира — тільки новобуд, авто — лише іномарка. Бажаю, щоб дружина була турботлива, діти — чемними, друзі — вірними.

***

Вітаю. Здоров’я, миру та натхнення. Нехай проблеми знають, де раки зимують, а жінки обдаровують посмішкою. З днем народження.

***

Братан, вітаю тебе з днюхою. Тримай мрії в руках, язик – за зубами. Роботу — у кліщах, кохану — у серці. З днем народження.

***

Вітаю з днем народження цього мужнього мужчину. Бажаю ментальної стабільності, фінансового приросту та взаємності в бізнесі. Щоб рідні любили, колеги поважали, здоров’я не підводило. Щоб час не втікав, а можливості не ховалися. Рости діловитим та бабловитим.

***

З днем, який ми пам’ятаємо. Тому неси тортик, а ми навзаєм побажаємо, щоб здоров’я не бунтувало, робота життям не керувала. Щоб зустрілися ті люди, яким будеш довіряти. Щоб гроші були на потреби, на бажанки, на дівок, на ресторани. Щоб у житті все вдалося, і життя вперед неслося. З днем народження.

Привітання з днем народження військовому

З днем народження мій КОТИК із великої літери. Бережи себе та побратимів. Усе буде 4–5–0. Твоя (ім’я).

***

Щирі вітання з днем народження. Миру та злагоди в родині та країні. Слави та честі тобі й Україні.

***

Здоров’я, сил та відваги. Бажаємо бути пильним, як орел, швидким, як рись, мужнім, як ведмідь. Але ніжним, як кіт. Нехай Господь допомагає, твій ангел охороняє. Чекає наступного року без форми, але з тортиком.

***

Вітаю з днем народження, друже. Нехай небо над твоєю головою світлішає, окопи – теплішають, техніка не ламається. Віримо, що скоро зустрінемося. Вип’ємо чаю та з’їмо тортик за твоє свято.

***

Вітаю з уродинами. Бажаю синього мирного неба над головою та жовтої засіяної пшеницею землі під ногами. Перемоги нам. Чекаємо вдома.

***

Вітаю з твоїм особистим новим роком. Бажаю, щоб мрії збувалися, тіло не хворіло, душа не занепала. Бажаємо переможного миру та мирного життя опісля. Цінуємо, любимо, молимося.

***

З днем народження. Бажаю миру. Пам’ятай, найтемніша ніч перед світанком. А в нашій країні вже сходить ранкова зоря. І це завдяки тобі. Твоїй силі, відвазі та витривалості. Бажаємо, щоб душа не смутилася, дух не ламався, а здоров’я не підводило.

***

Вітаю. Нехай твій Ангел Охоронець буде пильніший за тепловізор, міцніший за танк та далекоглядніший за дрон. Здоров’я, сили, відваги та снаги. Ми переможемо.

***

Вітаємо. Бажаємо, щоб наступного року на твій день народження сонце світило в мирному небі, автомобілі їздили новими дорогами, люди жили у своїх домівках. З днем народження.

***

З днем народження. Мрій, де б ти не був. Люби, щоб не сталося. Живи, де б не приходилося. Згадуй, що вдома тебе чекають люблячі батьки, кохана дружина та плани, якій потрібно реалізовувати.

Привітання мужчині з днем народження у віршах

Це день святковий є для нас,

Це твій Д.Н. — це просто клас.

Ми бажаєм терміново,

Щоб був зазвичай ти здоровий.

Щоб був активний та спортивний.

Бажаємо, щоб вирували

Емоції у твоїм житті.

Бажаємо, щоби працювали

Ідеї, задуми твої.

А ми тобі тут допоможем,

Ми з’їсти тортик зараз можем.

***

Чоловіку найкращому нині бажаю

Модним бути для будівлі Шанхаю.

Міцним бути, як стіна Китаю.

Праведним бути, наче йдеш до Раю.

Я ж буду тебе щиро любити,

Долю на двох будем разом ділити.

З днем народження, коханий!

***

Надсилаю від душі

Найщиріше привітання:

Щастя, радості, удачі,

Успіхів, грошей, кохання,

Щоби прості були завдання

Та збувалися бажання

З днем народження!

Привітання з днем народження мужчині в картинках

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося привітаннями з днем народження жінці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності