До чого сниться дощ: трактуємо відчуття уві сні

Дощ за вікном

Також розповідаємо до чого сниться дощ з градом чи веселкою

Щоби пояснити видіння про дощ, езотерики радять пригадати, чи були опади головним елементом сну, чи лише тлом. У будь-якому разі, дощ сниться недарма. LVIV.MEDIA розповіло, що означає, коли сниться дощ за вікном або в домі.

До чого сниться дощ: основні значення

  • Теплий дощ сниться людині, яка сподівається змінити сьогодення.
  • Холодний дощ вказує на те, що ви досягнете успіху тоді, коли будете понаднормово працювати.
  • Чистий дощ віщує зустріч із цікавими людьми
  • Брудний дощ сниться до пліток про вас та ваших рідних.
  • Дрібний дощ сниться людині, яка шукає виправдання за вчинки, які зашкодили іншим.
  • Проливний дощ сниться, якщо наяву людині погрожують або бажають зла.
  • Сильний дощ передвіщає зміни, які вплинуть на самооцінку.
  • Дощ із вітром символізує труднощі, які не варті переживань.
  • Дощ із грозою сниться до невдоволення, розчарувань або фінансових втрат.
  • Дощ із градом обіцяє покращення матеріального стану.
  • Дощ та веселка віщує сімейне щастя та позитивні емоції, які відчуєте в колі родини.

До чого сниться дощ жінкам

Жінку, яка у сні дивиться на дощ за вікном, чекають хороші новини. Сон, у якому ви потрапили під дощ на вулиці, віщує проблеми зі здоров’ям. Ідете з парасолею у зливу — не хвилюйтеся. Те, що тривожить, не варте нервів. Незаміжній жінці, яка цілує хлопця під дощем, сон обіцяє підтримку авторитетної людини. Бездітна жінка готова до ролі матері, якщо їй сниться злива. Вагітній жінці сновидіння про дощ пророкує пологи без ускладнень.

До чого сниться дощ чоловікам

Чоловікові видіння про дощ віщують фінансову незалежність. Йти під дощем — до приємних новин. Цей сон також передвіщає активні вихідні або очікувану відпустку. Якщо уві сні ви йдете в зливу, рідні дізнаються секрет, який може спричинити сварки або розриву взаємин. Намокнути під дощем — бути у відчаї. Ви думаєте, що ваше майбутнє нудне та безперспективне.

Сонник Міллера

Густав Міллер вважав, що сни про дощ бачать люди готові до позитивних змін. Якщо вам сниться, що ви сховалися від дощу, ви зможете побороти труднощі, які виникатимуть на шляху до мети. Змокнули та змерзнули під дощем — не довіряйте людям. Знайомі можуть скористатися вашою наївністю. Для ділової особи сон, у якому вона змокла під літньою зливою, віщує кар’єрний ріст. Проте якщо уві сні ви потрапили під град не починайте нових проєктів у цьому місяці. Сімейна людина, яка у сні дивиться на дощ за вікном, переживає за дітей або рідних.

Сонник Фрейда

Зігмунд Фрейд був переконаний, що дощ у сні є відображенням процесу сім'явилиття в чоловіків. Тому австрійський психолог пов'язував видіння про опади із продовженням роду. Якщо приснилося, що ви мокнете під літнім дощем, ви задоволені власним інтимним життям. Жінка, яка уві сні йде під дощем, не боїться материнства, ховається від нього — переживає, що завагітніє. Чоловік, який гуляє в грозу, є егоїстом. Це негативно впливає на його взаємини із жінками.

Сонник Ванги

Болгарська провидиця казала, що видіння про опади символізують очищення від гріхів. Людина, якій сниться дощ, кається за вчинене. Якщо у сні після дощу ви побачили веселку, чекайте змін. Ваші мрії збудуться, а плани — виконані. Зверніть увагу на сон, у якому ви спостерігаєте за дощовою річкою, яка стікає вулицею. Таке видіння означає, що близька людина чекає вашої поради.

Сонник Нострадамуса

Мішель Нострадамус казав, що дощ у сні означає біду та горе наяву. Якщо вам приснився дрібний теплий дощ, чекайте проблем. Проте не хвилюйтеся, ви впораєтеся із ними. Особливо, якщо сниться, що втекли від опадів. Сон, у якому ви потрапили під холодну зливу, віщує складний період у взаєминах, на роботі чи фінансах. Зверніть увагу на свої вчинки, якщо приснилося, що дощ заливає вулицю. Ваші життєві погляди можуть бути причиною труднощів у спілкуванні з людьми.

Сонник Лоффа

Девід Лофф стверджує, що опади уві сні символізують особистий ріст людини. Якщо приснився дощ, ви активна та цілеспрямована людина. Це допомагає реалізовувати плани. Психолог радить також звертати увагу на почуття, пов’язані з дощем. Відчували тривогу — натрапить на труднощі. Насолоджувалися дощем швидко виконаєте заплановане.

Езотеричний сонник

Езотерики кажуть, що видіння про дощ відображають ситуацію, яку ви переживаєте. Якщо сниться, що дивитеся на дощ за вікном, наяву відчуваєте себе у безпеці. Йдете під дощем маєте питання, які потрібно розв’язати якнайшвидше. Водночас позитивно трактують сни, у яких дощ не перешкоджає руху.

Нагадуємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало, що означає, коли сниться павук.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності