До чого сниться пожежа: горить будинок або квартира

будинок у вогні

Чоловікам сни про пожежу віщують успіх у справах, а жінкам — у стосунках

LVIV.MEDIA розповідає, як знавці снів трактують видіння про пожежу в будинку чи квартирі. Щоб правильно зрозуміти послання світу снів, знайдіть трактування, яке найбільш чітко описує обставини, які склалися в житті в цей час.

До чого сниться пожежа: значення

  • Пожежа у своєму будинку втратите гроші через необачність.
  • Пожежа в будинку батьків подзвоніть рідним сьогодні.
  • Пожежа в чужому будинку посваритеся із рідними або друзями.
  • Пожежа в сусідів дізнаєтеся чужу таємницю.
  • Пожежа у квартирі дізнаєтеся про брехню, яку приховують рідні або друзі.
  • Пожежа в чужій квартирі посваритеся з партнером через плітки неприятеля.
  • Пожежа в кімнаті дізнаєтеся про зраду.
  • Пожежа на роботі завершите справи, які постійно відкладали.
  • Пожежа в школі досягнете успіху, якщо будете наполегливо працювати.
  • Пожежа в лісі здійсняться мрії.
  • Пожежа в полі буде неуспішний рік.

До чого сниться пожежа жінці

Сновидіння про пожежу у домі попереджають жінку про сімейні труднощі у майбутньому. Якщо приснилося, що ви умисне підпалюєте будинок, перестаньте пліткувати. Це негативно впливає на взаємини з коханим. У сні жінка гасить пожежу до складних часів у житті. Ходить згарищем — до фінансових втрат та нереалізованих планів. Видіння, у яких є жертви вогню, сняться тим, кому в цей час складно контролювати емоції. Якщо незаміжній дівчині приснилося, що вона милується пожежею, у майбутньому її чекають тривалі стосунки.

До чого сниться пожежа чоловіку

Чоловікам сни про пожежу віщують успіх у справах. Але такі видіння також попереджають про те, що потрібно якнайшвидше залагодити усі конфлікти. Сон, у якому неодружений чоловік спостерігає пожежу в будинку, пророкує нових друзів, зміну роботи або переосмислення цінностей. Сни, у яких від пожежі постраждали люди, попереджають про неуспішний тиждень. Утриматися від робочих поїздок, ділових зустрічей та важливих рішень.

Сонник Ванги

Ванга казала, що бачити вогонь уві сні – хороший знак. Масштабна пожежа сниться до успіхів на роботі та сімейного щастя. Якщо уві сні ви спостерігали, як палає ваш дім, зверніться до рідних. Вони готові підтримати вас у будь-якій ситуації. Сновидіння, у якому ви розпалюєте вогонь, віщують зустріч із давніми друзями. Проте будьте пильні, якщо приснилося, що ви намагаєтеся гасити пожежу. Такі сни попереджають – будете нервуватися на роботі. Для підприємця сон про пожежу в комерційному приміщенні означає, що справи покращаться. Ви знайдете нових клієнтів, партнерів, а проєкти, які задумали, будуть вдалими.

Сонник Фрейда

Зігмунд Фрейд трактував сновидіння про вогонь крізь призму людської сексуальності. Вогонь — символ пристрасті, яку відчуває сновидець. Людина, яка уві сні спостерігала за пожежею в будинку, наяву відчуває сексуальний потяг до когось. Гасила пожежу – має труднощі в інтимному житті. Якщо сниться, що полум’я охоплює вас, зараз ви боїтеся стати ініціатором стосунків. Бачити, як горить людина — відчувати статевий потяг до неї. Особу, яка уві сні дивиться на згарище після пожежі, чекає завершення стосунків із партнером або розлучення. Такий сон говорить про те, що ваша пристрасть до партнера вигорає.

Сонник Нострадамуса

Нострадамус вважав, що пожежа символізує не лише пристрасть, але й бажання зламати буденність. Якщо уві сні ви розпалюєте вогонь, очікуйте проблем зі знайомими людьми, які стануть поштовхом до змін. Гасите пожежу не боріться з тим, що дратує. Обставини складуться не на вашу користь, якщо уві сні ви врятували від пожежі людину. 

Сонник Міллера

Сновидіння про пожежу, за Міллером, символізують майбутні події. Задумайтеся про переїзд або зміну роботи, якщо уві сні ви побачили будинок у вогні. Велике полум’я означає вдале завершення розпочатого. Якщо сниться, що гасите пожежу, будьте готові до труднощів на роботі. Сон, у якому люди постраждали від пожежі, віщує проблеми зі здоров’ям.

Сонник Лоффа

Девід Лофф впевнений: вогонь віщує спокійне життя. Масштабна пожежа сниться людям, які вміють організовувати свій час та контролювати емоції. Якщо у сні ви не панікували, швидко знайдете вихід із будь-якої ситуації. Загасили пожежу до вас повернеться емоційна стабільність. Такі сновидіння також передвіщають розв’язання проблем, що давно турбують. Бачити, як палаєте у вогні — бути прощеним або пробачити себе.

Езотеричний сонник

Пожежа в будинку, за езотеричним сонником, віщує негаразди в майбутньому. Якщо у сні ви бачите згарище від пожежі у вашому домі, чекайте складних часів. Якщо приснилося, що жертвами пожежі є ваші діти, у майбутньому втратите роботу. Пожежа в чужому домі символізує прибутки, які не принесуть вигоди. Бачити дим від пожежі виконувати нудне складне завдання, за яке одержите фінансову винагороду.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповіло, до чого сниться дитина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності