До чого сниться сніг у різні пори року за популярними сонниками

сніг природа

Інколи такий сон може віщувати навіть народження дитини

Сніг може наснитися не лише взимку, а й у інші пори року. Сюжет сновидіння може бути різним — хтось бачить чорний сніг, інший — кришлатевий, білий.

LVIV.MEDIA пояснює до чого сниться сніг дівчатам та чоловікам та що це означає.

До чого сниться сніг жінкам

Якщо жінці сниться, що вона котиться в санях по снігу, це означає, що їй доведеться докласти чимало зусиль, відстоюючи коханого. Граєте в сніжки — очікуйте на сварки з родичами. Загубилися в снігах — до чорної смуги в житті.

Якщо сніг наснився дівчині, наяву на неї чекає розлука з коханим. Можливо, почуття стали згасати через її ревнощі. Втім, вони не завжди безпідставні. Сон попереджає про можливий обман з боку кавалера.

Часто сниться що йде сніг влітку, це віщує неспокійне життя, сповнене змін. Впорядкувати його поки що неможливо через незалежні від сновидця зовнішні чинники.

Коли восени сниться сніг, що лягає на гілки дерев, це означає настання періоду спокою і добробуту. Стосунки з партнером будуть рівними, без сварок і конфліктів, але можлива нестача ніжності. Для людей, які перебувають у шлюбі, це знак, що настав час нагадати одне одному про кохання.

Радісна подія принесе додаткові переживання, якщо сниться зима навесні. Також це попередження про те, що безпідставні побоювання і підозри здатні призвести до охолодження романтичних почуттів.

До чого сниться сніг чоловікам

Якщо сниться зима чоловікові — це відображає незадоволеність в особистій сфері, одруженим сниться — відчуження з дружиною. Молодого юнака холодна пора року попереджає про необхідність подумати перед вступом у шлюб. Висока ймовірність того, що жінка після весілля проявить свою справжню злісну і сварливу натуру.

Сонник Ванги

Тлумачення снів про сніг за сонником Ванги найчастіше зводиться до одного — треба покаятися і почати жити з чистого аркуша. Якщо ви переминаєтеся на снігу з ноги на ногу — точка відліку знайдена.

Ідіть до храму згідно з вірою і покайтеся за все, що ви зробили неправильно. Якщо ви борсаєтеся в заметах — попереду серйозні проблеми.

А якщо ліпите сніговиків — значить, прибріхуєте про свої успіхи. Варто повернутися в реальність і розповісти рідним правду, інакше незабаром буде скандал.

Чорний, брудний, пухкий сніг — не до добра. Вас може зрадити людина, якій ви довірилися. Якщо ж ви йдете по білому снігу — сонник трактує це на вашу користь. Ви маєте рацію і вам це зарахується. Якщо ж ще йде сильний сніг — на вас чекає успіх у справах і великий дохід. Важливо витратити частину отриманого на благодійність, щоб не втратити все.

Сонник Міллера

Психолог Густав Міллер був переконаний, що сни, в яких був сніг, свідчать про те, що наразі в житті сновидця немає справжніх бід. Однак це не означає, що вони не з'являться незабаром.

Сніг, на думку Міллера, означає як хороше, так і погане:

  • наздогнала буря — те, на що давно чекали, не здійсниться, тож ви будете охоплені сумом;
  • їли сніг — очікуйте руйнування власних ілюзій;
  • брудний сніг — впораєтеся з гординею і примиритеся з людиною, яка вас недолюблює;
  • сніг, що тане — страх обернеться радістю;
  • дивилися через скло на великий сніг, що падає — сварка з другою половинкою;
  • сніговий пейзаж, освітлений сонцем — успіх у справах, влада.

Сонник Фрейда

Якщо снігопад сниться тоді, коли ви захотіли завести дитину, такий сон означає, що у вас все вийде, особливо, якщо дівчина уві сні пробирається через справжній бурхливий снігопад. Тоді, шансів, як вважав Фрейд, більше. Якщо сон про сніг сниться чоловіку, то він свідчить про те, що йому не вистачає партнерки і задоволення.

Сонник Лоффа

Коли сниться сніг білий чистий влітку —це передвістя важкої і кропіткої роботи, яка вже скоро відбудеться. Проте невідомо, чи буде зарплата, яку за неї ви отримаєте, достатньою для зусиль, які вам доведеться вкласти у виконання завдання.

Якщо ж вам сниться багато білого снігу влітку, ви маєте прочитати цей сон навпаки, бо він обіцяє, що незабаром ви будете жити в хорошій обстановці, тож, безумовно, це дуже сприятливий знак.

Сонник Нострадамуса

Віщун мав однозначну думку про сніг у сновидіннях. Нострадамус вважав, що такі сни обіцяють складнощі: якщо в сновидінні наодинці ходили по снігу, зверніть увагу на обстановку в сім'ї. Ймовірний розлад у стосунках, якого важливо не допустити.

Долали кучугури — очікуйте серйозних життєвих проблем. Прибирали сніг? Прокинувшись, подумайте, яке важливе рішення нещодавно ухвалили. Нострадамус був переконаний, що воно неправильне, тож потрібно кинути всі зусилля на те, щоб усунути негативні наслідки. Ліпили сніговика — будьте реалістом, прислухайтеся до розуму та не піддавайтеся емоціям.

Езотеричний сонник

Сніг білий, чистий — до лікарні, потрапите через хворобу в стаціонар. Якщо уві сні присутні інші люди, то чиясь хвороба торкнеться вас опосередковано.

Сірий, брудний сніг, який тане — до одужання від дрібних захворювань: алергії, застуди, вивиху. Грати в сніжки, будувати зі снігу — легеневі захворювання, застуда, ангіна. Снігопад — печаль, хвороба близьких.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про те, до чого може наснитися корова та що означає, якщо сон був про стадо тварин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності