• Головна
  • Лайфстайл
  • Найщасливіша людина у світі: чоловік встановив рекорд, щоденно відвідуючи Діснейленд протягом 10 років (фото)

Найщасливіша людина у світі: чоловік встановив рекорд, щоденно відвідуючи Діснейленд протягом 10 років (фото)

Найщасливіша людина у світі: чоловік встановив рекорд, щоденно відвідуючи Діснейленд протягом 10 років (фото)

Чоловік став місцевою знаменитістю, відтак й конкурував за увагу з Міккі Маусом і Дональдом Даком

Джеффа Райтца визнали рекордсменом Книги рекордів Гіннеса за його серію послідовних відвідин Діснейленду в Анахаймі, штат Каліфорнія. Чоловік відвідував «найщасливіше місце на Землі» протягом 2995 днів поспіль – від 1 січня 2012 року до 13 березня 2020 року. Зазначається, що чоловік припинив ходити в Діснейленд через пандемію COVID-19.

Про це пише The New York Post.

50-річний житель містечка Хантінгтон-Біч сказав, що перший візит він здійснив на Новий рік у 2012 році з колишньою дівчиною, коли вони обоє були безробітними й думали, що «буде цікаво відвідувати тематичний парк щодня у високосний рік».

«Це почалося як жарт між друзями», — казав Райтц після того, як його оголосили рекордсменом.

Згодом чоловік почав ставати місцевою знаменитістю, відтак й конкурував за увагу з Мікі Маусом і Дональдом Даком.

«Тоді гості зупиняли мене в парках для фотографій і автографів», — сміється Райтц.

Водночас чоловік робив різноманітні дописи в Instagram, щоб повідомляти своїм підписникам новини про атракціони, ділитися відео з усього парку та фотографіями з усіма персонажами Disney. Та навіть влаштувавшись лікарняним працівником, Райтц все одно відвідував парк — з друзями та сам — й обов’язково відзначав певні події.

«Через повний робочий день мені доводилося уважно стежити за календарем парку, а також за своїм власним, щоб бути впевненим, що я зможу потрапити в Діснейленд до того, як він закриється, коли в них будуть спеціальні заходи», — сказав Джефф Райтц.

За його словами, йому подобається прогулятися, покататися на атракціонах або просто відпочити в певній локації.

«Зазвичай я гуляв по парку. Мені подобається фотографувати, тому я завжди шукав знімки, які міг би опублікувати та поділитися», — додав він.

Однак в середині березня 2020 року було оголошено про тимчасове закриття Діснейленду через пандемію. Тоді Райтц задокументував кожну мить останнього дня своєї серії фото, опублікувавши вісім світлин, демонструючи останні прогулянки персонажів.

Додамо, що Disney нагородив Джеффа Райтца подарунковим кошиком і сертифікатом почесного громадянина після його 366-го візиту.

Нагадаємо, Хадсон та Емілі Крайдер відвідали 112 країн, але їхня спільна подорож почалася задовго до цього. Вони з маленького містечка Ланкастер, штат Пенсільванія у США. Пара познайомилась в п'ятому класі й почала зустрічатися в середній школі. Вони розповіли, що їхньою метою в коледжі було купити фургон та відвідати усі штати в Америці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності