• Головна
  • Лайфстайл
  • Поховають пісню на фінському полігоні ядерних відходів: пара зі Швеції збирає гроші, щоб знищити новорічний хіт

Поховають пісню на фінському полігоні ядерних відходів: пара зі Швеції збирає гроші, щоб знищити новорічний хіт

Поховають пісню на фінському полігоні ядерних відходів: пара зі Швеції збирає гроші, щоб знищити новорічний хіт

Подружжя каже, що люди, які люблять слухати цю пісню, — їхні вороги

Подружжя зі Швеції, Томас та Ханна Мазетті, настільки сильно ненавидить пісню «Last Christmas» гурту Wham!, що зібрало в Інтернеті понад 60 тисяч доларів (понад 2 мільйони гривень), щоб викупити права на неї й більше ніколи її не чути.

Про це пише Daily Mail.

Зазначається, що подружжю знадобиться ще від 15 до 25 мільйонів доларів. Нині права на новорічний хіт належать компанії Warner Chappell Music UK. Якщо це таки вдасться, подружжя має намір поховати майстер-запис на фінському полігоні ядерних відходів, «де він буде лежати щонайменше два мільйони років». Наразі 327 осіб долучились до ініціативи Томаса та Ханни. Жінка каже, що її ненависть до цієї пісні почалася 13 років тому, коли вона працювала в кафе в Оксфорді, де постійно крутили цю пісню на повторі.

«Спеціально до різдвяного сезону мій бос записав диск зі святковим плейлистом. Він зрідка приходив до кафе, і тому геть не розумів агонію свого персоналу, який конав, чуючи «Last Christmas» по 111 раз за день», — ділиться спогадами Ханна.

Така ідея в неї з’явилася минулого року, коли вона говорила з друзями про те, як сильно все ще не любить цю пісню і скільки б вона заплатила, щоб більше ніколи її не чути. Це й надихнуло її та чоловіка розпочати проведення збору коштів в Інтернеті.

«Мені шкода, але так має бути. Ми не ненавидимо Wham!, але ми ненавидимо цю пісню. Це тому, що її крутять 5,000 разів на день, але ми відчуваємо, що потрібно щось зробити, щоб підтримати людей, які страждають так само як і ми», — додає жінка.

Подружжя каже, що люди, які люблять слухати цю пісню — їхні вороги. І взагалі — існують й інші пісні, які варто було б зняти з ефіру, наприклад, «All I Want For Christmas» Мераї Кері.

Нагадаємо, Тож LVIV.MEDIA підготувало добірку новорічних та різдвяних пісень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності