• Головна
  • Лайфстайл
  • З’явилася антистрес-гра, у якій можна «відлупцювати» путіна й заробити гроші для ЗСУ

З’явилася антистрес-гра, у якій можна «відлупцювати» путіна й заробити гроші для ЗСУ

З’явилася антистрес-гра, у якій можна «відлупцювати» путіна й заробити гроші для ЗСУ

Гравці можуть використовувати декілька видів зброї: ніж, автомат, гранату й гранатомет

Українські розробники випустили антистрес-гру Kick the Pu.

Про це пише Gwaramedia.

У грі можна «вивільнити негативні емоції в ігровій формі, наприклад, відлупцювавши або поціливши з «джавеліна» в одного зі світових антигероїв-загарбників», пишуть автори гри.

У Kick the Pu можна взаємодіяти з антигероями в образах путіна, лукашенка, кадирівця або «чмобіка». Згодом розробники мають додати до переліку персонажів російських пропагандистів.

Гравці можуть використовувати декілька видів зброї: ніж, автомат, гранату й гранатомет.

У безоплатній версії гри присутня реклама, більшу частину доходів від якої спрямують на підтримку ЗСУ. Також можна придбати преміум-версію гри за 99 центів (36 гривень), усі кошти від покупки передадуть на лікування бійцям.

Гру можна завантажити в App Store і Google Play у будь-якій країні світу (окрім рф і Білорусі).

Гра може мати користь для психічного здоров’я, бо передбачає низку взаємодій користувача з антигероями, що спрямовані на подолання стресу, каже психологиня Ірина Тарасова з Центру соціально-психологічної підтримки та реабілітації Therapy of win, яка надає допомогу військовим, пише The Village.

«По-перше, через фрустрацію, як прояв накопиченої агресії у гравця на ворога, негативні емоції вивільняються на доступний віртуальний об’єкт гри. Важливо, що гравець відчуває себе впливовим у взаємодії з ворогом,  розповідає Тарасова. — По-друге, фізична взаємодія знижує рівень стресу вже звичним способом підключення тіла (стрімке натискання кнопок для якнайшвидшого «завдавання удару» ворогу). А також через перефокус від внутрішнього на зовнішнє».

«Під час гри ми переносимо в безпечний простір всю накопичену злість на ворога, що вже переповнює зсередини. У такий спосіб ми звільняємо місце відчуттям, що зцілюють, уже не пов’язаним із грою»,  зазначає психологиня.

Нагадаємо, українці створили гру-симуляцію, у якій кожен зможе стати волонтером.

Додамо, українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності