• Головна
  • Лайфстайл
  • Гаджети на час, коли вимикають електроенергію: перелік корисних пристроїв

Гаджети на час, коли вимикають електроенергію: перелік корисних пристроїв

Гаджети на час, коли вимикають електроенергію: перелік корисних пристроїв
Фото: pexels

5 гаджетів, які допоможуть пережити вимкнення світла

Через масовані ракетні удари в Україні вже кілька місяців не вистачає електроенергії. Через це у всіх областях, зокрема і на Львівщині, регулярно вимикають світло. У таких випадках більшість побутової техніки виявляється непотрібною. Натомість є пристрої, які допоможуть пережити відключення електроенергії. LVIV.MEDIA зібрало добірку саме таких гаджетів.

Світильник на батарейках

Декоративні світильники, що працюють від звичайних батарейок, допоможуть освітити приміщення. Вони можуть безперебійно працювати приблизно 4-6 годин, а коштують від 100 гривень. Крім того, можна обрати світильники, які будуть слугувати також маленькими проєкторами. Це хороший варіант для родин з дітьми, адже такий світильник-проєктор привертатиме увагу та може стати елементом гри.

Ліхтар

Ліхтар — це однозначно незамінна річ під час відключень світла. Обирати можна як ті, що працюють від акумулятора та потребують зарядки, так і такі, що живляться від батарейок. Найкращим варіантом буде обрати поєднане живлення, тобто і від акумулятора, і від батарейок. Це дасть можливість ліхтарику працювати довше.

Загалом, залежно від обраної моделі та характеристик, ліхтар зможе допомагати освітлювати приміщення від 2 до 12 годин, а коштувати може від 200-300 гривень.

Гірлянда на батарейках

Це ще один хороший варіант додати світла, а разом з тим і святкової атмосфери та більш позитивного настрою. Гірлянди, що працюють від батарейок, можуть забезпечити освітлення до 6 годин, а коштують, залежно від типу батарейок та довжини, переважно в межах 100-1000 гривень.

Повербанк

Повербанк допоможе тримати телефон завжди зарядженим, навіть за умови, якщо світла немає. Наразі на ринку є величезна кількість моделей повербанків. Вони різняться ємністю та за типами елементів живлення. Для базових потреб, як-от заряджання мобільного телефона, достатньо буде обрати повербанк ємністю від 3000 до 10 000 мАч.

Електронна книжка

Цей гаджет не допоможе освітити приміщення чи підзарядити телефон, але точно зможе розважити у той час, коли не буде світла. До того ж на деяких моделях розважитися вдасться не лише читанням, але й простими іграми. Загалом електронна книга, залежно від моделі та ємності акумулятора, зможе протримати заряд батареї кілька годин, а обійдеться у щонайменше 3000 гривень.

Нагадаємо, у дні та вечори, коли вимикають світло та зникає інтернет, з’являється чудова нагода провести час у сімейному колі за настільними іграми. LVIV.MEDIA підготувало добірку настільних ігор, які будуть цікаві як дітям, так і дорослим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності