Який домашній улюбленець найбільше підходить вашому знаку зодіаку

Який домашній улюбленець найбільше підходить вашому знаку зодіаку

Дехто обирає домашніх улюбленців, звертаючи увагу на свій знак зодіаку

Багато досліджень свідчать про те, що свідомо чи ні, люди вибирають домашніх тварин, які відображають наші власні фізичні характеристики, та що з часом вони переймають особливості свого власника.

Про це пише The New York Post.

Дехто ж обирає домашніх улюбленців, звертаючи увагу на свій знак зодіаку. Тож далі пропонуємо вам ознайомитись, хто або що найбільше пасує певному знаку зодіаку.

Овен (21 березня – 19 квітня) — свиня

Високий рівень інтелекту свині означає, що вона починає нудьгувати та потенційно руйнувати, коли їй не вистачає активності та соціальної взаємодії. Вони, як правило, трохи свавільні та чутливі. Людина повинна заслужити їх увагу, зокрема за допомогою великої кількості смаколиків. Те ж саме стосується і Овна. Вогняний знак буде поважати й поблажливо ставитися до впертого характеру і ненаситних апетитів цієї свинини.

Телець (20 квітня – 20 травня) — пес

Тельці очікують радикальних проявів вірності та прихильності від кожного у своєму житті. На щастя, для них лояльність і менталітет догоджання зграї є усталеними стратегіями виживання серед собак. Вимоги одомашненої собаки: бути постійно нагодованим, обожнюваним, домашнім і отримувати похвалу за поведінку. Те ж саме стосується й тельців, чия ієрархія потреб майже така сама.

Близнюки (21 травня – 20 червня) — домашній камінь

Близнюки виділяються переважно своїм інтелектом, а не уважністю. Схильні до забудькуватості, вони часто вибирають для компанії неживий об’єкт, а не теплокровну істоту.

Рак (21 червня – 22 липня) — сукулент

Рак сприймає втрату важче, ніж будь-який інший знак зодіаку, тому для них краще доглядати за рослиною, яка не потребує догляду і має високі шанси на виживання. Тоді як багато видів сукулентів мають гостре листя або зовнішню частину з колючками, що відображає стратегію захисту цього водяного знаку.

Лев (23 липня – 22 серпня) — кішка

Лев поважає все або будь-кого, хто змушує їх докласти зусиль, щоб привернути увагу. І тварина, і знак вважають себе напівбогами, попри велику кількість доказів протилежного. Але з точки зору порід, неймовірно пухнастий, дикошерстий, сердечний мейн-кун є ідеальним домашнім улюбленцем і/або співправителем.

Діва (23 серпня – 22 вересня) — коза

Як і дівам, козам потрібно багато особистого простору, вони однаково цікаві, розумні та злі. Діви ненавидять, коли їх ігнорують, і бояться, щоб їх не вибрали останніми. Крім того, діви вибагливі до своїх харчових звичок, а кози також вибагливі в їжі.

Терези (23 вересня – 22 жовтня) — папуга

Терези люблять красивих домашніх тварин, що робить папуг ідеальним компаньйоном для цього кардинального знаку зодіаку. Амазонські папуги швидко вчаться, вміють наслідувати, та що найголовніше — так само як терези, вони соціально вільні істоти.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада) — змія

Немає знаку більш заплутаного та неправильно трактованого, ніж скорпіон, як і рептилії, більш легендарної, ніж змія. Для тих, хто знає, спільні риси між ними більше пов’язані зі смертю та відродженням, подібно до того, як змія скидає свою шкіру, щоб жити, так і скорпіон повинен скинути важку оболонку того, ким він був, щоб стати тим, ким він ще може стати.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня) — кінь

Стрілець узгоджується з міфом про кентавра, наполовину людину, наполовину коня, вищого за формою та функціями, ніж обидва. Стрільці, які шанують свободу, оцінять і зважатимуть на цей факт: коні, яких ми сьогодні вважаємо «дикими», насправді є дикими конями, чиї предки втекли з полону.

Козеріг (22 грудня – 19 січня) — курка

Козеріг — це про кінцевий результат і відчуття вигоди. Якщо він збирається турбуватися про домашню тварину, тоді вона має приносити якісь плоди.

Водолій (20 січня – 18 лютого) — тхір

Логіка тут проста: водолії — диваки, а немає більш дивного вихованця, ніж тхір. Вони найбільш активні на світанку та в сутінках і прагнуть приховати дрібні «капості».

Риби (19 лютого – 20 березня) — кролик

Зуби кролика ніколи не перестають рости, як серце риб ніколи не перестає сподіватися. Крім того, обидва легко створюють зв’язки та сприймають обійми як валюту. Зазначається, що кролики «не схильні кусатися, але деякі можуть дряпатися, якщо відчувають, що з ними поводилися неналежним чином… Кролик, позбавлений іграшок і спілкування, часто стає руйнівним». Так само риби — люблячі товариські та небезпечні колишні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності