• Головна
  • Лайфстайл
  • Британський рибалка спіймав одну з найбільших у світі золотих рибок: як виглядає унікальний улов

Британський рибалка спіймав одну з найбільших у світі золотих рибок: як виглядає унікальний улов

Британський рибалка спіймав одну з найбільших у світі золотих рибок: як виглядає унікальний улов

Енді Гакетт, директор компанії з Кіддермінстера у Вустерширі, зловив свою рекордну рибину на озері Блювотер у Шампані

У Франції британець Енді Гакетт спіймав одну з найбільших у світі золотих рибок. Вона є гібридом шкіряного коропа та коропа коі. Гігантську рибину, яка важить 30,5 кг, назвали Морквинка.

Про це пише Daily Mail.

Вважається, що Моркві більше 20 років. Її запустили в озеро на рибальському промислі у Франції, яким керував британець Джейсон Коулер. Але протягом багатьох років ніхто не спромігся впіймати невловиму рибину.

42-річний рибалка Енді Гакетт витратив 25 хвилин, аби витягнути Морквину на сушу. Вона була на більше ніж 13,5 кг важча за найбільшу золоту рибку у світі, спійману Джейсоном Фугейтом у Міннесоті, США, у 2019 році. Також вона більш ніж удвічі більша за яскраво-помаранчевий короп коі, спійманий італійцем Рафаелем Б’ягіні на півдні Франції у 2010 році.

Зазначається, що Енді Гакетт, директор компанії з Кіддермінстера у Вустерширі, зловив свою рекордну рибину на озері Блювотер у Шампані, Франція.

«Я завжди знав, що там Морква, але ніколи не думав, що зловлю її. Я зрозумів, що це велика риба, коли вона схопила мою наживку і почала вириватись з боку в бік і вгору-вниз разом з нею. Це було чудово зловити її, але це також була неймовірна удача», — сказав Енді Гакетт.

Рибалка зробив кілька ефектних фото зі своїм уловом, перш ніж відпустити його назад в озеро.

Нагадаємо, рибалка переплутав велику білу акулу з підводним човном.

Додамо, майже 3-тонна сонячна риба, яку знайшли мертвою біля берегів Португалії, вважається найважчою кістковою рибою, яку коли-небудь виявляли. Хоча «океанічного бегемота» виявили ще у 2021 році, про його статус у Книзі рекордів Гіннеса стало відомо лише нещодавно.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності