У Канаді сова тероризує жителів елітного району

Сова на ім’я Вінкі кілька разів «проникала» в житло людей та коїла там безлад

Багата домовласниця в Оук-Бей, Британська Колумбія, Канада, викликала поліцейських до свого «престижного району» минулого тижня о 4 ранку. Жінка заявила, що в її елітний будинок проникла сова.

Про це пише The New York Post

Сову Вінкі назвали на честь того, що в неї майже весь час примружене одне око. Її намагалися спіймали на «місці злочину», побачивши, що Вінкі своїми кігтями роздирала дорогий шкіряний диван. Та совеня «не здалось без бою»: попри всі зусилля офіцерів, птаха не хотіла, щоб її закутали в ковдру, тому всіляко виривалась від них. Все тому, що маючи лише 23 см зросту і вагу всього 700 г, Вінкі хоч і маленька, але, безумовно, могутня птиця. Зрештою вона сама вилетіла з кімнати через вікно та зникла.

Втім вже за кілька днів птаха повернулась. Минулої неділі, 13 листопада, влада Оук-Бей отримала повідомлення, що Вінкі знову сіє хаос, зриваючи фотографії зі стін, розбиваючи домашній декор і б’є лампи та вази.

Коли ж поліцейські прибули на місце події, Вінкі сиділа на люстрі й спостерігала, як люди прибирають наслідки «нападу» сови. І хоч спочатку вона дозволила людям доторкнутись до себе, все ж Вінкі вирішила знову втекти з місця події.

Тим часом жителі Оук-Бей чекають чергової атаки місцевої розбишаки.

Нагадаємо, біолог антарктичного центру Сергій Гоголь під час традиційної роботи з обрахунку гнізд пінгвінів зафільмував момент, коли один з родини кілегрудих птахів «виховує» іншого за крадіжку камінців.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності