Фото, ціною в життя: чоловік впав зі скелі та загинув, коли робив селфі

Фото, ціною в життя: чоловік впав зі скелі та загинув, коли робив селфі

В період із січня 2008 року до липня 2021 року кожні 13 днів одна людина гинула внаслідок нещасного випадку, намагаючись сфотографувати довкілля

33-річний аналітик з логістики Ігор де Олівейра Родрігес Діас впав зі скелі на пляжі Жоатінга в Ріо-де-Жанейро. Він намагався зробити селфі, але втратив рівновагу, впав з висоти приблизно 12 метрів і загинув, вдарившись головою об камінь.

Про це пише Daily Mail.

Рятувальники прибули на місце події, але констатували смерть Ігоря, перш ніж скористалися гелікоптером, щоб забрати його тіло з місця трагедії.

«Вранці він підписав контракт з компанією, в якій хотів працювати. Тому він пішов з другом, щоб влаштувати невелике свято на пляжі. Я з ним розмовляла, запитала, де він. Він відповів, що на пляжі. Але я не знаю, чому він вирішив піднятися на ту високу скелю», — розповіла спустошена матір загиблого, 60-річна Луїза Родрігес.

Ігор навчався у Федеральному університеті Ріо-де-Жанейро та закінчив дві аспірантури. Чоловік був єдиною дитиною в сім’ї.

«Він помер раніше мене, і я не можу змиритися з цим. Я вважаю, що кожен син повинен ховати свого батька, а не батько ховає свого сина. Це неймовірна трагедія», — каже засмучений батько Йонас Діас.

Іспанське дослідження, опубліковане у 2021 році, показало, що в період із січня 2008 року до липня 2021 року кожні 13 днів одна людина гинула внаслідок нещасного випадку, намагаючись сфотографувати довкілля. Бразилія ж займає п'яте місце за кількістю таких інцидентів.

Нагадаємо, 30-річний італієць Андреа Маццетто зробив останнє фото у своєму житті, на якому позував зі своєю дівчиною Сарою, після чого впав з висоти 200 м в горах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності