Рибалка переплутав велику білу акулу з підводним човном

Рибалка переплутав велику білу акулу з підводним човном

Блогер зняв великого хижака в його природному середовищі. При цьому він намагався рухатися повільно, оскільки швидке переміщення могло б зацікавити акулу — вона сприйняла б човен як здобич.

Про це пише u-news.

Біля узбережжя Каліфорнії затятий рибалка Ілан Тусії зняв на відео свою зустріч із великою білою акулою, яку спочатку він прийняв за величезний сірий підводний човен.

Морський хижак почав кружляти навколо його рибальського каяка. Відео запис події опубліковано на YouTube-каналі Fisherman's Chronicles.

Рибалку-блогера охопив жах при зустрічі з акулою, але йому все ж таки вдалося зняти великого хижака в його природному середовищі. На думку чоловіка, акула була приблизно тієї ж довжини та ширини, що його човен.

«Я розумів, що вона могла легко перевернути мій каяк, якби захотіла, я боявся за своє життя. Разом з тим, усвідомлював, що нічого не можу зробити, і просто отримував задоволення від плавання», — розповів він згодом в інтерв'ю журналістам, додавши, що якби спробував пливти, акулу могло б зацікавити швидке переміщення.

Вона б вирішила, що човен — її здобич. Зрештою, акула поплила геть.

Зустріч із акулою автор сюжету назвав однією з найнеймовірніших подій за всю рибальську практику.

Великі білі акули часто зустрічаються біля берегів штату Каліфорнія, особливо в теплі літні місяці. Після нападів акул в останні місяці місцева влада попередила відпочивальників про те, що потрібно зберігати пильність під час перебування у воді.

Нагадаємо, учені виявили акул, які світяться в темряві. А також вчені отримали фото- та відеодокази, які підтверджують теорію, що на акул полюють косатки. Світлини, зроблені з гелікоптера, і відеоматеріали, зняті з дрона, які були опубліковані у новій статті журналу Екологічного товариства Америки, надали перші прямі докази того, що косатки вбивають великих білих акул у Південній Африці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності