• Головна
  • Лайфстайл
  • Хоче бути схожою на живу ляльку Bratz: дівчина зробила вже 32 пластичні операції й планує нову

Хоче бути схожою на живу ляльку Bratz: дівчина зробила вже 32 пластичні операції й планує нову

Хоче бути схожою на живу ляльку Bratz: дівчина зробила вже 32 пластичні операції й планує нову

Дівчина з Болгарії стверджує, що має найбільші у світі губи, а тепер хоче змінити ще й підборіддя

Болгарка Андреа Іванова пройшла майже 32 різні пластичні процедури, які коштували їй майже 9000 доларів, щоб стати схожою на живу ляльку Bratz.

Про це пише The New York Post.

25-річна дівчина розповіла у своєму Instagram, що планує відсвяткувати свій день народження, зробивши нові операції на щелепі та підборідді. Вона каже, що тепер хоче отримати титул «найбільш витягнуте і загострене підборіддя у світі».

Андреа почала видозмінювати своє тіло у 2018 році. Але, щоб втілити те, про що вона мріє, їй потрібно буде робити ін’єкції гіалуронової кислоти, які коштують приблизно 285 доларів за ін’єкцію, кожні два тижні.

Лікарі попередили болгарку, що вона ризикує своїм життям, адже кожна наступна ін’єкція може бути смертельною. Зазначається, що її губи вже ускладнюють виконання різних повсякденних завдань, зокрема прийом їжі.

«Мій лікар сказав, що він думає, що я знову перестараюся з наповнювачами на підборідді. Але я сповнена рішучості, тому що мені потрібно подовжити й загострити своє підборіддя», — сказала Андреа.

Молода жінка за цей час збільшила не тільки свої губи, а й груди. Вона пояснила, що зробила операцію, щоб збільшити груди із 75C до 75E.

Нагадаємо, львівські медики спільно з американцями прооперували 17-річну дівчинку, яка соромилася власного обличчя через пухлину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності