У Флориді неушкодженого алігатора витягнули зі шлунку пітона

У Флориді неушкодженого алігатора витягнули зі шлунку пітона

Геолог і модель бікіні Розі Мур оприлюднила кадри моменту, коли 5-футового алігатора витягують з 18-футового бірманського пітона.

Про це пише Daily Mail.

У своїй лабораторії у Флориді 26-річна Розі Мур і команда вчених повільно витягували все ще неушкодженого алігатора зі шлунку змії-монстра.

«Вони зателефонували нам і сказали, що в ньому великий предмет, ми думали, що це олень або алігатор. Це безперечно шокувало, я вперше бачила подібне», — заявила Мур.

Вона опублікувала фото і відео в Instagram «для розваги», але вона була «дуже здивована, що пост став вірусним». Дівчина розповіла, що пітони швидко розмножуються і здатні маскуватися в навколишньому середовищі. Це означає, що ніхто не може знати, де вони знаходяться або скільки їх там.

Та це не єдине, чим займається Розі Мур вона ще й працює моделлю. Дівчина-геолог потрапила у модельний бізнес 2-3 роки тому через друзів. Зараз же на її сторінку підписалося понад 16 тисяч людей. Вона каже, що важливо зламати стереотип про те, що лише жінки працюють у геонауках, адже їх там лише близько 30%.

«У засобах масової інформації жінок-науковців часто зображують як сором’язливих, неотесаних персонажів. Я вважаю, що молодим жінкам важливо бачити, що це не так, і що бути вченим — це справді круто, є до чого прагнути. В цьому сенсі я вважаю, що виконую гідну роботу, демонструючи обидві сторони свого життя та зберігаючи свої жіночі якості, водночас маючи можливість одягнути своє польове спорядження та вийти і  забруднитися для збору даних», — сказала Мур.

За її словами, враховуючи складну проблему, існує не так багато простих рішень для запобігання нападам бірманських пітонів. Розі пожартувала, що деякі люди запропонували їй в Instagram «викинути ягуарів у Еверглейдс, щоб там полювали на них».

Але хоча Флорида і намагається позбутися змій, вони все ще захищені державними законами про боротьбу з жорстоким поводженням, тому мисливці повинні мати можливість довести, що вони вбили тварин гуманно.

Нагадаємо, заступник керівника відділу сільського господарства округу Сент-Люсі, штат Флорида, Клей Мангрум з допомогою Комісії з охорони риби та дикої природи Флориди спіймав масивного удава довжиною більше 3-х метрів і вагою понад 34 кг.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності