• Головна
  • Лайфстайл
  • Заява, що зруйнувала бізнес: британець «прогорів» після того, як Ліз Трасс оголосила про свою відставку

Заява, що зруйнувала бізнес: британець «прогорів» після того, як Ліз Трасс оголосила про свою відставку

Заява, що зруйнувала бізнес: британець «прогорів» після того, як Ліз Трасс оголосила про свою відставку

Винахідливий британець витратив майже 4 000 доларів на виготовлення іграшок-пискавок для собак.

Родзинкою цих іграшок є те, що вони схожі на Ліз Трасс. Проте бізнес зазнав краху, коли Трасс подала у відставку з посади прем’єр-міністерки Сполученого Королівства.

Про це пише The New York Post.

Девід Фаркухарсон, який вигадав «Truss’ty Dog Toy», розповів, що витратив кілька тижнів, розробляючи модель іграшки-пискавки, яку він тестував на власній собаці. Це сталось після того, як Ліз Трасс очолила  британський уряд. Чоловік навіть домовився про виробництво із фабрикою в Китаї та збирався отримати першу партію на початку листопада. Проте минулого тижня Ліз Трасс оголосила, що йде у відставку.

«Я подумав, що собаці буде дуже смішно гратися з іграшкою у вигляді Ліз Трасс. Але ситуація, яка склалась зараз, робить це ще смішнішим. Моя дружина збирається вбити мене, бо всі ці іграшки для собак можуть опинитися у нашій двокімнатній квартирі, але подивимось, що буде далі», — сказав Фаркухарсон.

Зазначається, що ці іграшки на сайті зараз коштують 18 доларів, на них діє знижка 25%.

«Виготовлена ​​з високоякісного матеріалу, є безпечною для домашніх тварин, вашій собаці дуже сподобається писк, який видає Ліз, коли вони з нею граються», — пише Фаркухарсон про цю іграшку на своєму вебсайті.

Нагадаємо, король Чарльз ІІІ прийняв відставку Ліз Трасс та доручив Ріші Сунаку сформувати новий уряд, тож Сунак офіційно став прем'єр-міністром Великої Британії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності