• Головна
  • Лайфстайл
  • Замість будинку мрії купили брухт: подружжя за 450 тисяч фунтів стерлінгів придбало житло, де все розвалюється

Замість будинку мрії купили брухт: подружжя за 450 тисяч фунтів стерлінгів придбало житло, де все розвалюється

Замість будинку мрії купили брухт: подружжя за 450 тисяч фунтів стерлінгів придбало житло, де все розвалюється

Дім мрії перетворився на страшний сон для пари у Великій Британії після того, як вони переїхали у новий будинок David Wilson Homes вартістю 450 тисяч фунтів стерлінгів.

Все тому, що вони знайшли там аж 250 недоліків. Це стосувалося стін, що руйнуються, зламаних дверей та несправної електрики.

Про це пише Daily Mail.

Надя та Даміан Яворські склали цей перелік у своєму домі після того, як заїхали в нього у червні цього року. Будинок із чотирма спальнями розташований у розкішному комплексі Wendel View у Веллінгборо в Нортгемптонширі. Серед цього списку була стіна, що руйнується, дірки в кожному вікні, хиткі радіатори та неякісний ремонт.

«Ми переїхали в це помешкання, тому що нам хотілося більше місця, і ми вважали його своїм домом назавжди. Але коли ми переступили поріг цього дому, то нам здалося, що ми переїхали в старий будинок, який потрібно ремонтувати. Моєю першою реакцією було бажання розплакатися. І я просто плакала, бо дуже засмутилася. З тих пір у мене було багато безсонних ночей, і моє здоров'я погіршилося. Це був дуже емоційний і виснажливий досвід, особливо тому, що я зараз на хіміотерапії, і весь цей стрес не допомагає», сказала 50-річна Надя Яворські, яка бореться з раком.

Вона також поділилася неприємними враженнями від новосілля. Вона розповіла, що подружжя не змогло розпакувати всіх речей, і що вони використовують лише одну з чотирьох спалень, оскільки ще потрібно завершити ремонт.

«Після того, як ми переїхали в житло, ми заповнили форму опитування новобудови та залишили відгук про труднощі та те, наскільки ми були незадоволені. Ми нарахували більше 250 проблем з будинком. Куди б ми не глянули, скрізь були проблеми: від хитких радіаторів до опуклих стін і поганої електрики. Список недоліків можна продовжувати й продовжувати. Наприклад, на перилах сходів були сліди від пилу, точкові ліхтарі стирчали зі стелі, а навколо арматури були щілини та діри», зазначила жінка.

Одна з головних проблем, яку було виявлено, полягала в тому, що одна із зовнішніх стін у будинку була хиткою, і її частину потрібно було знести та відновити. Також з моменту переїзду подружжю довелося поштукатурити стіни, замінити меблі у ванній кімнаті та вхідні двері, відновити поверхню саду.

Крім того, подружжя навіть не може користуватися вхідними дверима, тому що там несправний замок, а навколо рами використано неправильне ущільнення, а тому в залі постійно холодно та протяг.

 «Ми заплатили близько 30 000 фунтів стерлінгів за додатковий ремонт цього будинку. Ми оновили всі кухонні шафи, бо вони не були встановлені прямо, тому всі хиталися. Дверцята холодильника також не відкриваються і не закриваються належним чином. Коли ми переїхали, килими були такими запорошеними, що в перші два дні, коли ми тут жили, у Наді стався напад астми», сказав 35-річний Даміан, який працює у фармацевтичній сфері.

Зараз подружжя боїться, що ці проблеми не будуть вирішені до зими.

«Різдво для нас — це велике свято. Ми завчасно починаємо готувати будинок і запрошувати сім’ю, і я не відчуваю, що можу це зробити зараз. Мені навіть соромно, коли мої сусіди зараз приходять до мого дому. Ця ситуація впливає не лише на моє фізичне здоров’я, але й на моє подружнє життя та мою роботу, і вони, схоже, не розуміють, наскільки великий вплив це має на нас. Наприклад, моя 76-річна свекруха не може приїхати до нас, тому що я боюся, вона не зможе безпечно пересуватися по дому», сказала Надя.

Прессекретар David Wilson Homes South Midlands сказав, що їм «шкода, що клієнт зіткнувся з такими проблеми зі своїм будинком, особливо після чудових відгуків від попередніх мешканців».

«Для нас, як п’ятизіркового будівельника, задоволення клієнтів є абсолютним пріоритетом, і ми тісно співпрацюємо з клієнтом, щоб вирішити проблеми, включаючи усунення будь-яких дефектів на кухні та заміну килимів. Ми будемо підтримувати з ними регулярний контакт, щоб обговорити будь-які невирішені проблеми», сказав представник компанії.

Нагадаємо, вчені із Гонконгу та США дійшли висновку, що від нещастя старіють більше, ніж від куріння.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності