День захисників і захисниць України: що подарувати військовим 

День захисників і захисниць України: що подарувати військовим

14 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць. У цей день вітають українських військовослужбовців та військовослужбовиць, які щоденно, особливо в умовах повномасштабної російської агресії, захищають Україну та наближають день перемоги.

LVIV.MEDIA з нагоди свята підготувало добірку подарунків, які зможуть потішити захисників та захисниць, а також стануть їм у пригоді.

Браслет з паракорду

Браслет з паракорду також називають “браслетом виживання”. Він може стати чудовим подарунком для захисника чи захисниці, адже ця прикраса сплетена зі спеціального міцного матеріалу таким чином, що може легко перетворитися на мотузку довжиною 3-5 метрів. До речі, ця мотузка може витримати до 200 кг ваги. Крім того, сучасні паракордові браслети на застібці мають свисток для привернення уваги та кресало, яке допоможе розпалити вогонь.

Термобілизна

Комплект термобілизни не буде зайвим для кожного військового чи військової. Підбираючи термобілизну, необхідно врахувати, для активної чи пасивної діяльності вона буде використовуватися. Найкращим варіантом для військовослужбовців буде комбінована термобілизна, тобто така, що містить у своєму складі синтетику та вовну. Така термобілизна допоможе зберегти тепло і не заважатиме рухатися.

Тактичний рюкзак

Тактичний рюкзак — важливий елемент екіпірування будь-якого бійця, адже у нього можна покласти все необхідне спорядження. Такі рюкзаки виготовляють зі зносостійкої водонепроникної тканини. Їх можна буде використовувати в екстремальних умовах. Для подарунка на День захисників і захисниць України можна обрати будь-який тактичний рюкзак та наповнити його улюбленими смаколиками вашого захисника та захисниці.

Спальний мішок

Спальний мішок теж стане гарним подарунком для бійців, адже допоможе зігрітися за будь-яких обставин. Обирати краще спальники із синтетичним наповнювачем, адже вони добре вбирають вологу та швидко висихають. Також під час вибору спальника дуже важливо зважати на температурний режим, а саме на температуру комфорту. На зиму ця позначка має бути від мінус 5-8 градусів.

Поживні смаколики

Якщо ви шукаєте подарунок для військовослужбовців, у яких все є, обрати можна його чи її улюблені смаколики. Це можуть бути як солодощі, зокрема такі як пастила, різноманітні цукерки, шоколад, так і більш поживні варіанти. До прикладу, можна замовити різні смаки сушеного або в'яленого м'яса. Такі подарунки точно стануть у пригоді й обов'язково піднімуть настрій захисникам.

Годинник

Годинник з тактичним компасом стане відмінним вибором для тих, хто зараз захищає Україну. Такі годинники — водонепроникні, забезпечені зручним пластиковим ремінцем і секундоміром для максимально точного визначення часу. Основною їхньою особливістю є електронний компас, який не дасть заблукати власникові.

Мультитул

Мультитул — це багатофункціональний подарунок, який неодноразово виручить вашого захисника чи захисницю. Для військових найкраще обирати комплект, який має найнеобхідніший набір інструментів на кожен день: плоскогубці й кусачки, викрутки, пилки, відкривачки для консерв та консервації й навіть напило.

Компас

Компас може бути теж цінним подарунком, бо завдяки йому захисник чи захисниця зможе зорієнтуватися на місцевості навіть без засобів електронної навігації. Саме для бійців найкраще обирати армійський, компактний компас з різноманітними додатковими функціями.

Фляга

Фляга може бути не тільки корисним, а й доволі гарним подарунком. Зараз на ринку є вироби різноманітних стилів, розмірів, а також можливості виготовити флягу з будь-яким важливим для вас написом. Такий подарунок завжди буде під рукою у захисника чи захисниці та нагадуватиме йому, чи їй про вашу любов та підтримку.

Запальничка

Це дрібничка, яка може стати доволі помічною для військовослужбовців. Адже часто в умовах війни є необхідність розпалити вогонь за допомогою речей, які завжди під рукою. Крім того, такий подарунок теж може стати чудовим символічним нагадуванням про те, що захисника чи захисницю чекають вдома.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності