• Головна
  • Лайфстайл
  • Зірка “Ліги сміху” Ігор Ласточкін розповів, чому перестав спілкуватися з батьком та братом

Зірка “Ліги сміху” Ігор Ласточкін розповів, чому перестав спілкуватися з батьком та братом

Зірка “Ліги сміху” Ігор Ласточкін розповів, чому перестав спілкуватися з батьком та братом

Український комік Ігор Ласточкін після повномасштабної війни росії проти України перестав спілкуватися з батьком та братом, які живуть у рф

Український комік та шоумен Ігор Ласточкін зізнався, що повністю перестав спілкуватися з батьком, який живе в росії.

Про це комік розповів у інтерв'ю Аліні Доротюк.

Ласточкін народився в Казахстані і поїхав навчатися у Дніпро. Зараз він живе в Україні зі своєю мамою, а його брат та батько живуть у росії.

Він зазначив, що не спілкується із братом та батьком від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Зараз взагалі не спілкуюся. Я їм постійно намагався пояснити. З братом у нас погані стосунки, він може зателефонувати лише, щоб позичити гроші. Він не успішний чоловік, тому що він ледащий. Він цілими днями може лежати перед телевізором і нічого не робити. Батька мені довелося у 2015 році лікувати від алкоголізму, хоч я вже й не їздив до росії. Це було дорого, і я витратив багато грошей на це.

Ігор Ласточкін Ігор Ласточкін

За словами Ласточкіна,  батько «підсів» на російську пропаганду.

Він вилікувався, але він такий тривалий час вживав, що мені здається, там від мозку нічого не залишилося. Він підсів на пропаганду, надсилав мені посилання на „експертів“, російських політологів, всяку дич. Я в нього спитав, чому ви такі тупі? Ти ж із вищою освітою, геофізик. Я спитав, як ви могли повестися на цього дурня.

Ігор Ласточкін Ігор Ласточкін

Нагадаємо, 24 лютого, о 5 ранку збройні сили російської федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, а також нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. Водночас, агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності