Сьогодні, 8 жовтня, відзначають День юриста

Сьогодні, 8 жовтня, в Україні відзначають День юриста. Це свято стосується всіх, хто якось пов’язаний з юридичною діяльністю.

Сьогодні вітають юристів, суддів, адвокатів, прокурорів, юрисконсультів, нотаріусів, слідчих та інших фахівців, що працюють у сфері права.

Рішення про святкування Дня юриста в Україні було прийняте 16 вересня 1997 року та затверджене Указом президента України Леоніда Кучми.

Як повідомляє профільний сайт Day Today, для святкування Дня юриста дата 8 жовтня обрана не випадково. Вчені-історики вважають, що в жовтні 1016 року Ярослав Мудрий зіткнувся в битві із Святополком, після чого була написана «Руська Правда» Ярослава Мудрого.

«Руська Правда» увібрала до себе всі найважливіші питання правових відносин Русі та вважається цінним правовим документом Східної Європи часів середньовіччя. Число 8 отримали додаванням цифр пам’ятного року: 1+0+1+6=8.

Вітання в тексті

***

З Днем юриста України! Нехай кожен шлях до успіху буде легким, нехай кожна справа, за яку тобі доведеться взятися, буде цікавою для тебе. Бажаю бути славним юристом з бездоганною репутацією і геніальною людиною з різнобічними талантами. Удачі у всьому, підтримки дорогих людей і величезного запасу сил для реалізації всіх-всіх ідей!

***

Ти в юридичних питаннях просто ас, а тому з гордістю вітаю тебе з Днем юриста! Бажаю тобі просування по кар'єрних сходах, усіляких гараздів та гідної зарплати! Нехай всі твої клієнти будуть задоволені якістю твоєї роботи, звертаються за юридичною допомогою тільки до тебе і рекомендують твої послуги своїм друзям і знайомим!

***

Вельмишановні юристи, прийміть наші вітання з вашим професійним святом! Бажаємо, щоб ваші очі та серце були так само сліпі, як і у богині правосуддя Феміди, адже ви оперуєте законами, а не почуттями. Нехай же вашими вірними супутниками будуть об'єктивність, послідовність, логічність і удача.

***

Від щирого серця вітаю з Днем юриста України! Побажати хочу непереможного здоров'я, ентузіазму, оптимізму, бадьорості та найміцніших сил. Бажаю не знати помилок і невдач, втоми та безвиході. Нехай всі справи успішно фінішують, а в особистому житті нехай буде щастя, спокій і любов.

***

З Днем юриста України! Бажаю бути відмінним знавцем законів улюбленої країни. Бажаю всі справи вирішувати швидко, впевнено та успішно. Бажаю сил і внутрішнього спокою. Бажаю толерантності та невразливості. Бажаю рішучості та успіху не тільки в основній діяльності, але і в житті в цілому.

Вітання в картинках

Вітання взяті з сайту maximum.fm.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності