• Головна
  • Лайфстайл
  • "Наче хтось ллє бензин на тіло і підпалює": як живе дівчина, у якої алергія на воду, піт та сльози

"Наче хтось ллє бензин на тіло і підпалює": як живе дівчина, у якої алергія на воду, піт та сльози

"Наче хтось ллє бензин на тіло і підпалює": як живе дівчина, у якої алергія на воду, піт та сльози

Аквагенна кропив’янка вражає лише 50–100 людей у ​​всьому світі

Через алергію на воду, сльози та піт у 14-річної Седі Тессмер зі штату Міссурі у США, виникає сильне подразнення на шкірі. Дівчинка страждає від аквагенної кропив’янки — аутоімунного захворювання, при якому червона кропив’янка, що свербить, з’являється на шкірі людини після контакту з водою.

Про історію дівчини пише видання The Independent.

Аквагенна кропив’янка вражає лише 50–100 людей у ​​всьому світі.

Наприкінці минулого року мати Седі, 37-річна Ембер Саллі, вперше помітила дивну реакцію доньки на воду. Спочатку вона подумала, що її дочка приймає дуже гарячий душ. Однак проблема була не в цьому: при аквагенній кропив’янці роздратування не залежить від температури води, її чистоти та солоності.

"Іноді відчуття таке, ніби хтось ллє бензин на моє тіло, підпалює мене, і я сверблю. у мене завжди виникає реакція, коли я приймаю душ чи мою руки і навіть коли плачу чи потію. боляче так, що течуть сльози, і від цього стає ще гірше, бо я маю алергію на власні сльози, що мене дуже напружує", — каже Седі.

Жінка вирішила перевести доньку на домашнє навчання, щоб уберегти її від постійного дискомфорту. Незважаючи на любов до футболу та плавання, дівчинці довелося відмовитися від занять спортом, оскільки піт викликає роздратування.

У спеку Седі не може виходити на вулицю вдень і змушена багато часу проводити на самоті. Вона зізналася, що це сильно на неї тисне, але вона сподівається, що її досвід буде корисний людям із такою самою проблемою.

Нагадаємо, вчені знайшли один зі способів знищити ракові клітини. Модифікований вірус герпесу показав здатність знищувати ракові клітини. В одного із пацієнтів хвороба повністю зникла.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності