10 ідей, як розважитись у Львові

10 ідей, як розважитись у Львові

Тир, екстремальне водіння, боулінг або пейнтбол — розповідаємо про 10 способів розважитись у Львові

Для того, щоб ваші вечори після робочих буднів чи вихідні минали цікаво та насичено, Lviv.Media підготувало 10 ідей, як розважитись у Львові.

Тир

Похід у тир — це можливість випустити пар, емоційно перезарядитися, а також потренувати навички, які можуть знадобитися у наш неспокійний час.

У Львові для стрільби можна обрати “Львівський стрілецький клуб”, який був заснований у 2008 році. Він пропагує безпечне і відповідальне поводження зі зброєю.

У цьому тирі є пневматична, травматична і вогнепальна зброя. Також там обладнано 5 вогневих позицій з ручним керуванням. Можна стріляти по рухомих цілях або ж виставляти їх на будь-яку бажану відстань до 50 м. В клубі є різні мішені: військові, спецпризначенські, спортивні, мисливські та для пневматичної зброї.

Ботанічний сад

На Львівщину прийшло потепління, а це означає, що можна сміливо йти насолоджуватися вже майже весняною погодою. Прогулятися та подихати свіжим повітрям у місті можна у ботанічному саду Львівського національного університету імені Івана Франка.

Це один з найстаріших садів України та Східної Європи. Заснований у 1852 році, він має тривалу історію та надзвичайно багату колекцію рослин. Сьогодні ботанічний сад — навчальна, науково-дослідна та природоохоронна установа при університеті. Також у ньому є окрема оранжерея.

Ботанічний сад розміщений на двох ділянках у межах Львова: вул. Кирила і Мефодія, 4 та вул. Черемшини, 44.  Потрапити до саду можна за попереднім записом, зателефонувавши за номером 0322768369.

Екстремальне водіння

Якщо вам у житті не вистачає яскравих емоцій і ви обожнюєте кермувати машиною, урок екстремального водіння точно подарує вам незабутні враження.

Зазвичай на таких заняттях знайомлять з ефективними методами гальмування, динамічним відчуттям габаритів, вчать використовувати прийоми розподілу ваги авто, будувати траєкторії для швидких поворотів та здійснювати об'їзд перешкод з гальмуванням і без.

У Львові є кілька автошкіл, які проводять уроки екстремального водіння. Тож ви зможете обрати ту, яка підійде під усі ваші вимоги.

Майстер-клас dj

Майстер-клас dj — це варіант для тих, хто не уявляє своє життя без музики та завжди мріяв запалювати на вечірках. На занятті вам розкажуть теорію та покажуть, як користуватися апаратурою. Також ви дізнаєтесь, що таке діджей-сет, BPM та вивчите основні компоненти зведення треків — гучність, швидкість, тональність. Потім ви спробуєте створити власний трек.

Спробувати себе у діджеїнгу у Львові можна у школі сучасної музики Vedel school.

Живопис і вино

Келих вина та малювання допоможуть вам розслабитися та відпочити після важкого робочого тижня.

На майстер-класі художник буде писати картину, а ви — змальовуватимете. Для цього вам видадуть все необхідне: акрилові фарби, мольберт, полотно, пензлики, а також пригостять келихом білого або червоного вина. Забрати картину можна буде одразу після майстер-класу.

Таку своєрідну арт-терапію у Львові проводить не одна мистецька студія, тому можете обрати ту, яка вам припаде до вподоби.

Майстер-клас боксу

Тренування з боксу — це чудовий варіант для любителів спорту спробувати себе у бойових мистецтвах. На майстеркласі тренер покаже, як правильно бинтувати руки, і видасть рукавички, проведе невелику розминку для того, щоб оцінити фізичну підготовку і правильно розподілити навантаження. Також під час заняття тренер навчить базових боксерських прийомів: правильно завдавати удари, ставити блоки та займати потрібну стійку.

Долучитися до єдиноборств у Львові можна у спортивному клубі “Бастіон”.

Боулінг

Це універсальна та активна розвага, яка підійде, щоб провести час як з друзями, так і з родиною. До того ж у Львові є безліч локацій, де можна зіграти у боулінг.

Катання на ковзанах

Для тих, хто любить зимові види спорту, є хороша новина — кататися на ковзанах у Львові можна цілий рік. Єдина у Львові ковзанка, яка працює навіть влітку, розташована у торгово-розважальному центрі “King Cross Leopolis”. Там на вас чекає велика сучасна арена площею понад 800 кв. м., а також активний та веселий відпочинок.

Пейнтбол

Пейнтбол — командна гра, а також популярний вид активного відпочинку. Також це командна гра.

У кожної команди є стартова позиція та завдання, яке треба виконати для перемоги. Учасники озброєні спеціальними пневматичними рушницями — маркерами, які стріляють кульками з фарбою. Учасник знаходиться на майданчику до першого попадання в нього. Поразка зараховується у разі, якщо на гравцеві буде слід від потрапляння кульки з фарбою. Гра триває у середньому 2-3 години.

У гри можуть бути різні сценарії. Вони необхідні, щоб внести різноманітність і додатковий інтерес в ігровий процес.

Відкрити для себе пейнтбол у Львові можна у клубі активного відпочинку “Хантер”. Цей клуб має 5 майданчиків для гри. На одному з них можна грати навіть вночі, бо там обладнали спеціальне освітлення.

VR-ігри

Якщо полюбляєте грати у відеоігри та досліджувати цифрові світи, вихідний можна провести за іграми у віртуальній реальності. У VR Port — найбільшому VR-клубі у місті можна вибрати гру з 13 різних за складністю варіантів. В обраному світі віртуальної реальності вам доведеться виконувати завдання, шукати підказки та вирішувати загадки.

Нагадаємо, раніше Lviv.Media розповідало про 14 ідей побачень у Львові. До речі, втілити їх у життя можна не лише як побачення, а й як ідеї для зустрічі з друзями чи ідеї для вечора на одинці із собою.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності