Де у Львові витратити гроші за програмою єПідтримка

Де у Львові витратити гроші за програмою єПідтримка

На жаль, скористатися єПідтримкою у Львові можна не скрізь

У грудні українцям почали виплачувати 1000 гривень за дві дози вакцинації від коронавірусу. Ці гроші можна витратити на купівлю книжок, ліків, квитків на подорожі всередині країни, а також відвідати у театрах, музеях тощо.

Важливо, що гроші єПідтримки є на спеціальному рахунку, фізично зняти їх неможливо. Водночас навіть у Львові не всі культурні заклади обладнані терміналами, аби можна було розрахуватись карткою. Lviv.Media дізнавалося, де у місті Лева точно можна скористатися "ковідною тисячею".

Де у Львові скористатися єПідтримкою

Театр опери та балету та Театр Заньковецької

Купити квитки на вистави за програмою єПідтримки можна через сайт Kontramarka та у касах за адресами: пр. Свободи, 26, пр. Свободи, 28 та пр. Свободи, 37.

"З сіх проданих квитків оперного театру 30% людей придбали їх за програмою єПідтримка. Купують як онлайн, так і у касах, особливо, якщо це туристи з різних міст України", — розповіла заступниця керівниці літературно-драматургічної частини Марія Дрозд.

Океанаріум

Квитки можна придбати онлайн або безпосередньо в касі Океанаріума за адресою проспект Тараса Шевченка, 8. Квиток для дорослих коштує 250 гривень, для дітей до 3-х років, з інвалідністю або сиріт — безоплатно.

Аквапарк

Розрахуватися за програмою єПідтримки можна у львівському аквапарку, що на вулиці Княгині Ольги, 114. Якщо суми буде недостатньо, різницю можна оплатити з іншої банківської карти. "Президентською" тисячею можна розрахуватися як за разовий вхід, так і за абонемент.

Книгарня "Є" та Видавництво Старого Лева

У книгарні "Є" кошти єПідтримки можна використати як на сайті, так і у магазинах.  У книгарнях можна розрахуватись на касі за допомогою Google Pay або Apple Pay. На сайті потрібно оплатити замовлення під час його оформлення (платіжна система Portmone чи Liqpay).

Видавництво Старого Лева пропонує читачам придбати книжки у Львові за такими адресами: вул. Старознесенська, 24-26, вул. Галицька, 17, вул. Краківська, 3, вул. Личаківська, 22. Доплатити різницю, якщо загальна сума обраних книг перевищує 1000 гривень наразі неможливо. 

Музеї галереї мистецтв ім. Б. Возницького

Придбати квитки у музеї галереї можна не у всіх локаціях, а лише у 8-ми. Зокрема, у музеях-заповідниках "Олеський замок", "Золочівський замок", "Підгорецький замок" та "Жовківський замок". У Львові придбати квиток  за програмою єПідтримки можна у палацах Лозиньского та Потоцьких, музеях Пінзеля та модернізму.

Додамо, що українці в межах президентської програми єПідтримка українці витратили вже понад 1,3 мільярда гривень. Найпопулярнішими покупками залишаються книжки, кіно та залізничні квитки.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності