Готуємось до 2022 року: тренди декору

Готуємось до 2022 року: тренди декору

Розповідаємо про трендові кольори та ялинкові прикраси

Новий 2022 рік уже наближається. А це означає, що скоро можна починати прикрашати будинок та ялинку. Lviv.Media розповідає про трендові кольори цієї зими та ділиться ідеями, як прикрасити оселю небанально.

Які кольори у тренді у 2022 році

Новорічний інтер’єр 2022 має бути виконаний в стилі прийдешнього року. Його символом є Блакитний Водяний Тигр. Тому основні кольори декору мають бути такими:

  • білий
  • кремовий
  • колір слонової кістки
  • сріблястий
  • айворі
  • синій
  • рожево-сірий
  • попелястий

Проте, щоб декор був дійсно гарним, потрібно обрати основні 2-3 кольори.

Як прикрасити ялинку

Цього року у тренді новорічного декору різноманітне пір’ячко, скло, тканинні прикраси, гірлянди на батарейках.

Але новорічну ялинку не варто прикрашати хаотично. Краще дотримуватися певних правил:

  • Кулі для оформлення краще використовувати 2 кольорів. Розвісити їх потрібно як на шахівниці. Це буде виглядати гармонійно, а також згідно фен-шуй таке оформлення може принести в будинок достаток.
  • Якщо хочете отримати рівня ряди, потрібно розвісити кулі строго по горизонталі або вертикалі. Трохи урізноманітнити дизайн допоможе серпантин, дощик, намиста.
  • Щоб зробити ялинку максимально оригінальною, можна розвішувати іграшки зверху вниз по спіралі. У цьому випадку можна чергувати кольори прикрас на кожному ярусі.

До речі, ще один тренд цієї зими — екологічні прикраси. Такі іграшки можна робити з шишок, апельсинів, мандаринів, жолудів, кавових зерен.

Прикрашаємо будинок

Новий 2022 рік вимагає цікавих рішень в інтер’єрі. Тож навіть звичні гірлянди на стінах і шторах можна використати по-новому. Для цього достатньо спробувати розкласти їх у прозорі банки.

Також прикрасити квартиру можна вінками з хвої. Їх можна повісити на двері або покласти на стіл, складаючи туди шишки, мандарини, цукерки, волоські горіхи. Можна також оформити красиві букети й поставити їх у вазу.

Для оформлення вікон можна скористатися готовими трафаретами, які треба видрукувати й вирізати. З їхньою допомогою на склі легко створити цілі картини: зоряне небо, зимове місто, ліс. Також ефектно оформити вікна допоможе сухий сніг.

Ще одна цікава ідея — за допомогою різного декору зробити ялинку на стіні. Таке святкове дерево можна створити з гірлянди, дощику чи паличок. Це особливо актуально, якщо у квартирі чи будинку мало місця, щоб встановити ялинку.

Крім того, зануритися в атмосферу свята допоможуть аромати хвої, кориці, імбиру, цитрусових і шоколаду. У цьому допоможуть ароматичні свічки чи аромалампи.

Додамо, у рік Тигра на ялинці має бути хоча б одна його фігурка. Також необхідно пам’ятати, що тигр любить сонце, траву та свободу. Тому приміщення не повинно бути захаращене.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності