Telegram запустив рекламну платформу

Telegram запустив рекламну платформу

Мінімальна вартість запуску реклами - 2 млн євро

Месенджер Telegram запускає на своїй платформі офіційні рекламні повідомлення. З'являтимуться вони у великих загальнодоступних каналах де понад 1000 осіб.

Розмір повідомлень буде обмежений до 160 символів. Зміст каналів залежатиме від тематики каналів, а не від особистих даних користувачів.

"У каналах Telegram зараз зустрічається реклама, яку публікують власники Telegram-каналів у вигляді звичайних повідомлень. Офіційні рекламні повідомлення, які впроваджує Telegram, будуть набагато комфортнішими для користувачів", - повідомив засновник месенджеру Павел Дуров.

Кошти від реклами отримуватиме Telegram. Платформа використовуватиме їх на обладнання та дата-центри. З часом, частину доходів з реклами отримуватимуть власники каналів.

Реклама проходитиме модерацію. Тож азартні ігри, наркотики, тютюн та алкоголь, зброя, спам та інше рекламуватись не будуть.

Заплатити за рекламу на ресурсі доведеться 2 євро за 1 тис. показів. Однак, для запуску рекламної кампанії необхідно поповнити рекламний кабінет мінімум на 2 млн євро.

Нагадаємо, нещодавно у Telegrami з'явились нові функції. Тепер у додатку можна встановити тему для окремого чату, записати трансляцію, чи переглянути список учасників, що бачили повідомлення

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності