Вихідні 14-17 жовтня: як розважитись у Львові

Вихідні 14-17 жовтня: як розважитись у Львові

Ці вихідні — чудова нагода стати гостем міжнародної культури

Цього тижня львів'яни відпочиватимуть 4 дні. На вихідних є змога ознайомитися з культурою різних країн: послухати французьку музику або ж випити італійського вина.

Виставка-розповідь "50 історій Львівського скансену"

Упродовж всіх вихідних львів'яни зможуть відвідати виставку-розповідь про становлення скансену. Подія  присвячена 50-річчю Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Виставка розкаже глядачам найцікавіші та найважливіші моменти в історії музею. Тут можна буде побачити  збережені фото і музейні документи, раритетні архівні відео та фрагменти художніх фільмів, що відзняли у різні часи на території Львівського скансену. Експозицію можна оглянути до 30 листопада у Пороховій вежі за адресою вул. Підвальна 4.

Французька органна музика

Для прихильників класичної музики Будинок органної та камерної музики підготував концерт французької органної музики. Вже у суботу, 16 жовтня, о 19:00 народний артист України Володимир Кошуба та заслужена артистка України Катерина Баженова подарують слухачам подорож з Європи кінця ХІХ століття до Америки 30-х років. Також у програмі вечора знайомство із жанром “легкої музики”, що виник у Британії. А ще — блюз та справжній французький шансон на органі.

Вечір італійської музики та атмосфери 

17 жовтня о 17:00 у Kavalier Boutique Hotel & Restaurant, що на Старознесенській 70, відбудеться вечір італійської музики та атмосфери. На гостей події чекатимуть італійські хіти у виконанні кращих артистів міста, дегустація італійських вин від сомельє ресторану "Kavalier" та сет-меню від шеф-кухаря. Завершать захід танцями.

Презентація мистецького медіа-проєкту "Ми"

17 жовтня о 19:00 на малій сцені театру Лесі Українки відбудеться презентація львівського мистецького медіа-проєкту “Ми”. Тут покажуть цикл репортажів про пандемію. Режисери проєкту — Сашко Брама та Олена Апчел. Вони започаткували ініціативу, де заохотили представників різних соціальних груп вести відеодокументацію свого життя в умовах карантину. За кілька місяців до проєкту приєдналось понад 200 людей. На основі зібраного матеріалу митці розроблять концепцію і матеріали для мультимедійного перформансу та документального фільму, який представлять згодом.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності