• Головна
  • Крим
  • "Укрзалізниця" запускає безкоштовні евакуаційні рейси для жителів Криму

"Укрзалізниця" запускає безкоштовні евакуаційні рейси для жителів Криму

"Укрзалізниця" запускає безкоштовні евакуаційні рейси для жителів Криму

Люди отримають безкоштовний проїзд, гаряче харчування в дорозі, безкоштовну медичну допомогу і "підйомні" від Укрпошти

Українці, які проживають в Криму і хочуть евакуюватися на територію України, можуть скористатись безкоштовними евакуаційними рейсами для кримського населення із Запоріжжя, Кривого Рогу та Одеси. В дорозі вони отримають безкоштовну медичну допомогу, гаряче харчування та інші послуги.

Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін.

“Справа в тому, що останнім часом в Криму буйно квітне бавовна. ЗСУ знають свою роботу. Президент звертався ж до кримчан, які мешкають біля військових об‘єктів, з проханням уникати наближення до них. Тож ми запускаємо програму евакуації громадян України, які проживають в Криму”, — зазначив Камишін.

За його словами, вокзали у Запоріжжі та Кривому Розі стануть опорними для евакуації жителів Криму.

"Вони отримають безкоштовний проїзд, гаряче харчування в дорозі, безкоштовну медичну допомогу, "підйомні" від Укрпошти, та турботу наших залізничників. Крим це Україна", — наголосив Олександр Камишін.

Нагадаємо, Україна готує евакуаційні маршрути з тимчасово окупованого Криму для місцевих жителів, які захочуть покинути півострів, коли там буде період активної деокупації.

Додамо, у тимчасово окупованому Криму росіяни в паніці після серії вибухів на військових об’єктах. Вже тисячі окупантів намагаються терміново виїхати з території півострова.

Крим

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності