• Головна
  • Економіка
  • Детективи викрили мешканця Львівщини, який збагачувався, продаючи цигарки без марок

Детективи викрили мешканця Львівщини, який збагачувався, продаючи цигарки без марок

Детективи викрили мешканця Львівщини, який збагачувався, продаючи цигарки без марок

Нелегально виготовлений товар чоловік продавав через онлайн-замовлення

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області повідомили про підозру мешканцю Львівщини, який за допомогою соціальних мереж організував незаконний продаж сигарет по всій Україні. Йому загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше слідство встановило, що чоловік орендував три склади в Дрогобичі та зберігав у них нелегально виготовлений товар, який згодом продавав через онлайн-замовлення.

Працівники БЕБ провели обшуки на складах та вилучили сигарети без марок та з підробленими марками акцизного податку на 12 млн грн, транспортний засіб, мобільні телефони та понад 100 тис. грн готівкою.

Організатору незаконної схеми повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку) та ч.1 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності