У Львові неповнолітній із ножем пограбував людину

ніж
Фото: Freepik

Йому призначили випробувальний термін

Залізничний районний суд м. Львові звільнив від покарання неповнолітнього, який погрожуючи ножем пограбував людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/7927/21.

Перебуваючи у Львові на вул. Городоцькій обвинувачений створив конфліктну ситуацію та погрожуючи ножем вимагав у потерпілого гроші. Останній витягнув з кишені куртки та віддав 150 гривень, однак неповнолітньому зловмиснику цього виявилося замало та він почав вимагати телефон, на що потерпілий не погодився.

Після цього обвинувачений вдарив людину три рази кулаком в обличчя та почав вимагати зняти з банківської картки 1 тис. грн та віддати йому. Після отримання вказаної суми обвинувачений пішов у невідомому напрямку.

Окрім того, протягом наступний декілька днів після скоєного хлопець крав з продуктових магазинів продукти та побив ще одну людину. Зокрема, потерпілий розборонив дівчат, які билися між собою. Тоді неповнолітній обвинувачений разом із групою осіб підійшов до потерпілого та почав бити його.

У судовому засіданні неповнолітній обвинувачений свою вину визнав повністю, щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати хлопця винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень, вимаганні, крадіжці та хуліганстві. Йому призначили покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки, однак звільнили від відбування покарання з призначення випробувального терміну 2 роки.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався пограбувати дівчину у кафе. Зокрема, 21-річний мешканець Львівського району викрав у 19-річної відвідувачки гаманець з грошима у сумі 1700 гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності