Mastercard дозволить банкам торгувати криптовалютою

Банки зможуть співпрацювати з регульованими та ліцензійними криптопровайдерами

Mastercard запускає нову програму Crypto Source, яка дозволить банкам надавати своїм клієнтам послуги до криптовалютних операцій та сервісів.

Про це повідомляє пресслужба Mastercard.

Згідно із дослідженням міжнародної платіжної системи, 29% користувачів у світі використовують криптовалюту як інвестицію. Окрім того, 65% опитаних вважають за краще, аби пов'язані з криптовалютою послуги надавалися їхнім банком.

Так, банки зможуть співпрацювати із регульованими та ліцензійними криптопровайдерами та отримають доступ до послуг із купівлі, зберігання та продажу криптовалютних активів. Також фінансові установи матимуть доступ до сервісів з ідентифікації, кібербезпеки та консультування.

Сьогодні ми представляємо комплексний підхід до надання послуг, що допоможе безпечно залучити до криптоекосистеми ще один мільярд користувачів

президент підрозділу Cyber ​​& Intelligence в компанії Mastercard Аджай Бхалла

Зазначається, що сьогодні до переліку криптовалютних можливостей, які компанія Mastercard пропонує банкам і фінтехам, входять: технології і партнерська підтримка, що забезпечують можливість купівлі, зберігання та продажу окремих криптоактивів; управління безпекою, що включає рішення Mastercard для ідентифікації, криптоаналітики, моніторингу транзакцій, протидії відмиванню грошей, «Know Your Business» і стадій життєвого циклу, кібербезпеки та біометрії; оплати криптовалютою та виведення грошей за допомогою низки продуктів, зокрема криптокарток, відкритого банкінгу і транскордонних сервісів.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало, що таке криптовалюта, як вона працює та чому стає такою популярною.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності