• Головна
  • Культура
  • У Львові відкриють виставку картин, намальованих молоддю з інвалідністю

У Львові відкриють виставку картин, намальованих молоддю з інвалідністю

Картина "Спів янголів"

Виставка відбудеться в ТРЦ Форум Львів

У п’ятницю, 15 вересня, о 15:00 відкриється виставка художніх робіт молоді з особливими потребами. Подію організовує перший у Львові Центр допрофесійної підготовки для підлітків з інвалідністю «Простір можливостей».

Виставкою опікується керівниця «Простору можливостей», Галина Царьова. Картини створили підлітки та молоді люди з особливими потребами під керівництвом професійних викладачів. Сама керівниця Центру каже, що це картини, написані серцем.

«Дивовижний погляд на світ, у якому можливі будь-які дива! Злетіти у небо на повітряних кулях... Зануритись у теплі обійми... Насолодитись співом янголів... Подружитись з чарівною птахою... Життя прекрасне у кожній миті і кожному прояві, тож потрібно навчитися бачити прекрасне очима і серцем. Беріть із собою друзів та приходьте за порцією позитивних вражень! Ми привідкриємо завісу у світ дитячих мрій, емоцій та бажань», — запрошує на виставку Галина Царьова.

Зазначимо, що в «Просторі можливостей» підлітки та молодь з інвалідністю опановують навички кулінарної та флористичної майстерності, навчаються розпису посуду та тканини, обробці шкіри та декоруванню.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності