• Головна
  • Культура
  • Програма для дітей та воркшоп для дружин військових: у Тель-Авів відбудеться виставка робіт українських митців

Програма для дітей та воркшоп для дружин військових: у Тель-Авів відбудеться виставка робіт українських митців

Програма для дітей та воркшоп для дружин військових: у Тель-Авів відбудеться виставка робіт українських митців

На виставці представлено роботи 23 митців, які живуть у різних регіонах України

У Тель-Авів з 18 до 22 травня відбудеться виставка “САМОТНІСТЬ / LONELINESS" з 27 творів живопису і скульптури в рамках мистецького проєкту «Ми і світ» Благодійного Фонду Козицького.

Виставка пройде в Українському культурному центрі при посольстві України в Ізраїлі. Там буде представлено роботи 23 митців, які живуть у різних регіонах України.

Серед талановитих робіт слід відзначити твори Любомира Медведя, Володимира Одрехівського, Миколи Шимчука, Віталія Вандяка та Гейзе Дерке.

"Деякі психологи трактують поняття «самотності» як одну із соціальних проблем, проте іноді цей стан може допомогти і властивий кожному з нас. Екзистенція самотності, близька творчим людям. Тому «ізоляція» від соціуму «допомагала» митцям аналізувати навколишній світ та внутрішнє «я»”, - кажуть представники фонду.

Додамо, що це вже 20 виставка проєкту «Ми і світ» Благодійного Фонду Козицького у світі.

“Протягом останнього року українці грають однакову роль: роль хоробрих, незламних, впевнених і непереможних. На авансцені перед світом це виглядає правдиво, щиро і переконливо. Проте за картиною життя криється «монета з іншого боку» - самотні люди і їх ув’язнені почуття", - зазначили в фонді.

У Тель-Авіві також буде цікава інтерактивна програма для дітей, воркшоп для дружин військових, кураторські екскурсії та лекція про сучасне мистецтво від головної кураторки виставки, докторки мистецтвознавства Христини Береговської.

Нагадаємо, раніше виставка «Українська мрія» у межах мистецького проєкту «Ми і Світ» Благодійного фонду Козицького відбулась у Лондоні. Зокрема, там було 20 творів українського сучасного мистецтва 13 художників із різних регіонів України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності