• Головна
  • Бізнес
  • Гроші
  • Шахрайський сайт використовує логотип Приватбанку: користувачів попередили про небезпеку

Шахрайський сайт використовує логотип Приватбанку: користувачів попередили про небезпеку

Шахрайський сайт використовує логотип Приватбанку: користувачів попередили про небезпеку

На просторах інтернету з'явився небезпечний фішинговий сайт, який незаконно використовує дизайн та айдентику Приватбанку з шахрайською метою.

Про це попереджає пресслужба Приватбанку.

Як зазначили у фінустанові, щоб виманювати у людей логін та пароль для входу до електронного банку сайт "маскується" під програми виплат українцям, сайт благодійної програми банку та Приват24.

"ПриватБанк попереджає про велику небезпеку введення персональної інформації, даних карток та логінів для електронного банку на неперевірених, невідомих сайтах та ресурсах. Отримані шахраями дані використовуються для викрадення грошей з рахунків", — наголосили в банку.

Також Приватбанк нагадує клієнтам, що інформація про державні виплати та порядок отримання допомоги опублікована лише на офіційних сайтах держслужб та банку.

Подати заявки на допомогу можна лише через відповідні адміністративні центри та застосунок "Дія".

"Не переходьте за сумнівними посиланнями, завжди перевіряйте будь-яку інформацію на офіційному сайті банку або за телефоном клієнтської підтримки 3700", — радять в Приватбанку.

Нагадаємо, “ПриватБанк” застерігає своїх клієнтів, що шахраї намагаються обманом отримати гроші, пропонуючи “допомогу” нібито від країн ЄС.

Гроші

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності