В "ЛНР" намагаються провести "мобілізацію" та шукають росіян-дезертирів

В "ЛНР" намагаються провести "мобілізацію" та шукають росіян-дезертирів

"Загальна мобілізація" відбуватиметься у два етапи

На тимчасово окупованій Луганщині бойовики намагаються почати "загальну мобілізацію" вже з 1 вересня. Також вони проводять пошук росіян-дезертирів.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Так, у тимчасово окупованому місті Сватове відбулась радіотрансляція виступу так званого "голови ЛНР" леоніда пасічника. Він оголосив про початок "загальної мобілізації", яка відбуватиметься у два етапи:

  • мобілізація населення, яке отримала паспорти "ЛНР" та рф, а також відповідає конкретним військово-обліковим спеціальностям;
  • решта чоловічого населення віком від 18 до 65 років.

Мобілізаційні заходи розпочнуться з 1 вересня. Про терміни закінчення кампанії не повідомляють.

Крім того, до окупованого Довжанська (раніше — Свердловськ) Луганської області прибув особовий склад росгвардії для виконання адміністративно-поліцейських заходів, а саме: проведення перевірок документів населення, перевірок транспортних засобів та ін. Ці заходи спрямовані на пошук та затримання дезертирів з-поміж військовослужбовців "Л/ДНР" та зс рф. При цьому росгвардійці не підпорядковуються місцевим окупаційним адміністраціям.

Відомо, що вони провели обшук голови окупаційної адміністрації Довжанська колаборанта андрія сухачова.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій Луганщині жінок змушують працювати у шахтах замість чоловіків, яких окупанти мобілізували.

Додамо, у тимчасово окупованій Луганській області росіяни платять по 60 тисяч рублів за інформацію про місцеперебування чоловіків.

Також на Луганщині окупанти почали готувати до війни дітей.

Без категорії

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності