• Головна
  • Без категорії
  • У Львові продовжили термін подання заявок від ОСББ на встановлення камер спостереження

У Львові продовжили термін подання заявок від ОСББ на встановлення камер спостереження

У Львові продовжили термін подання заявок від ОСББ на встановлення камер спостереження

Закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачуватимуть місто і мешканці — 50/50

У Львівській громаді продовжили до 29 серпня включно термін подання заявок від ОСББ щодо облаштування систем відеонагляду у будинках ОСББ чи на прилеглих територіях. Обов'язковою умовою для участі у цьому проєкті є готовність людей долучитися фінансово.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Камери спостереження обладнають у межах міської програми "Безпека житлових кварталів". Закупівлю обладнання та його монтаж порівну оплачуватимуть місто і мешканці — 50/50. За інформацією управління безпеки ЛМР, на сьогодні для участі у програмі зголосилося близько 100 об’єднань. До першого, цьогорічного, етапу реалізації проєкту вже відібрали близько 40 заявок.

При відборі пропозицій перевагу надають будинкам, які розміщені біля критичної інфраструктури, а також локаціям, які треба зробити більш безпечними. Ще одна умова — аби будинок був розміщений у межах існуючої мережі загальноміської системи відеонагляду.

"Ті ОСББ, які через технічні причини не можуть цьогоріч стати учасниками програми, зможуть долучитися вже наступного року", — наголосили в управлінні безпеки ЛМР.

У міському бюджеті для співфінансування програми "Безпека житлових кварталів" закладено 1,5 млн грн. Щоб взяти участь у програмі "Безпека житлових кварталів" слід зареєструватися тут.

Додамо, що з початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну у Львівській громаді в межах програми "Безпечне місто" встановили 197 відеокамер. Крім того, за кошти органів поліції у цьому році планують змонтувати ще 470. Загалом міська мережа відеоспостереження об'єднує понад 1 тис. відеокамер.

Нагадаємо, у Львові та області запрацювали камери автофіксації порушень ПДР.

Без категорії

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності