• Головна
  • Війна
  • 15-річна дівчинка загинула від удару російського дрона у Києві

15-річна дівчинка загинула від удару російського дрона у Києві

Пошкоджені квартири на трьох поверхах

Увечері в п’ятницю, 25 жовтня, російська армія атакувала дронами Київ. Один з безпілотників влучив у житловий будинок в Соломʼянському районі столиці. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

В багатоповерхівці загорілися верхні поверхи. На місце прибули екстрені служби.

За даними ДСНС України, частково пошкодженими виявилися квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку з подальшою пожежею на 16 та 17 поверхах. На місці працювали 43 рятувальники та 11 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Згодом очільник столиці повідомив про двох постраждалих у будинку в Соломʼянському районі. Обом медики надали допомогу на місці. Бригади швидкої чергують біля будинку. Крім цього, рятувальники вивели з будівлі понад 100 людей.

Станом на 23:57, за повідомленням Віталія Кличка, пожежу у будинку в Соломʼянському районі ліквідували. Пошкоджень зазнали квартири з 17 по 21 поверхи.

Загинула дівчинка 2009 року народження. Постраждали 5 людей. Чотирьом надали допомогу на місці, одну людину госпіталізували. На місці для мешканців будинку розгорнули мобільний намет для надання необхідної допомоги.