Росія вночі випустила по Україні 60 безпілотників

Протиповітряна оборона працювала в 8 областях

В ніч на 22 жовтня українські сили ППО збили 42 ударні БпЛА типу Shahed. Усього росіяни запустили 60 дронів та безпілотників невідомого типу, повідомила пресслужба Повітряних Сил ЗСУ.

Найбільше безпілотників збили в Сумській області

Ворог атакував Україну за допомогою дронів-камікадзе Shahed та інших безпілотників невідомого типу. Загалом виявили 60 ворожих безпілотників, які запустили з районів Курська, Єйська та Приморсько-Ахтарська в Росії.

Українські сили оборони, використовуючи авіацію, зенітні ракети та мобільні вогневі групи, успішно збили 42 ворожих дрони. Це сталося в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Найбільше дронів збито в Сумській області. Внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі.

“Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три – назад у росію. Один ворожий БпЛА – в повітряному просторі України”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 20 жовтня українські сили ППО збили 31 ударний БпЛА типу Shahed. Усього росіяни запустили 49 безпілотників та дві балістичні ракети.