• Головна
  • Війна
  • Генштаб підтвердив три ураження по стратегічних об’єктах у РФ

Генштаб підтвердив три ураження по стратегічних об’єктах у РФ

Сили оборони успішно вразили дві нафтобази та склад з боєприпасами

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив дві атаки Сил оборони на російські нафтобази. Також українські військові вразили польовий артилерійський склад російських військ. Про це 29 серпня повідомила пресслужба Генштабу.

Деталі атак

У ніч на 28 серпня українські оборонці завдали удару по нафтобазі “Атлас”, яка розташована в Ростовській області. “В результаті ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів об'єкта. Відомо про залучення пожежних потягів до ліквідації наслідків загоряння. Завдання виконано підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил та Головного управління розвідки МО України у взаємодії з іншими частинами Сил оборони” — йдеться в повідомленні Генштабу

До того ж вразили нафтобазу “Зеніт” в Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ “Запад” у Воронезькій області, РФ. Детальна інформація щодо наслідків ураження наразі уточнюється.

Нагадаємо, нещодавно військові контррозвідники СБУ у співпраці із ЗСУ знищили російську радіолокаці́йну станцію “Каста” на Запоріжжі. Вартість станції, залежно від комплектації, стартує від 60 млн доларів. Вистежили РЛС і навели на неї вогонь на знищення військові контррозвідники із 13 Головного управління СБУ.