ГУР провело успішний рейд на Кінбурнську косу

Українські спецпризначенці знищили десятки росіяни та техніку

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міністерства оборони України провели успішний рейд на тимчасово окуповану Кінбурнську косу, що на Миколаївщині. ГУРівці знищили шість одиниць техніки та ліквідували близько 30 окупантів, повідомила пресслужба ГУР МО, 9 серпня.

Атакували три укріплені позиції росіян

Як повідомили в ГУР, косу в Чорному морі атакували вранці 9 серпня. Операцію реалізовував спецпідрозділ Тимура ГУР МО України за підтримки ВМС. Вони атакували три укріплених позиції російської армії.

В результаті рейду на окуповану росіянами Кінбурнську косу було знищено шість одиниць броньованої техніки ворога та ліквідовано близько трьох десятків загарбників. Під час місії на косі спецпризначенці атакували укріплення росіян на їхніх позиціях “Кінбурнська фортеця”, “морський вокзал” та “пам’ятник Cуворова”. Біля останнього воїни ГУР встановили бойовий прапор Воєнної розвідки України” — йдеться в повідомленні ГУР.

Нагадаємо, нещодавно бійці Головного управління розвідки здійснили успішний наліт на російських військових на Тендрівській косі, що розташована на півдні Херсонської області.