• Головна
  • Війна
  • Внаслідок російського ракетного удару по Кривому Рогу є загиблі

Внаслідок російського ракетного удару по Кривому Рогу є загиблі

Внаслідок атаки росіян загинули 10 людей, ще 41 — отримали поранення

Росіяни у понеділок, 8 липня, завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі українських міст. Зокрема в Кривому Розі внаслідок атаки попередньо відомо про десятьох загиблих та ще 41 пораненого, серед них — 9 з тяжкими травмами. Про це повідомив начальник Криворізької ОВА Олександр Вілкул.

На місці працюють усі служби

Декілька влучань. У тому числі — по адміністративній будівлі промислового підприємства. Триває ліквідація наслідків. Працюють усі аварійні, комунальні та медичні підрозділи” — зазначив Олександр Вілкул.

Перший вибух пролунав в Кривому Розі о 9.54, за кілька хвилин пролунав ще один, згодом ще. “Пошкоджень зазнало промислове підприємство,” — додали в Офісі Генпрокурора.

Як згодом додав Вілкул, серед загиблих шість жінок та четверо чоловіків. Також 41 поранений — у тому числі 9 у тяжкому стані. У вівторок, 9 червня, у Кривому Розі оголосили день жалоби.

Атака на Київ

У той же день росіяни атакували Київ. Зокрема влучили в дитячу лікарню "Охматдит". Десятки неповнолітніх пацієнтів евакуювали по різних медзакладах Києва. “Внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах” — йдеться в повідомленні КМВА. Внаслідок атаки наразі відомо про сімох загиблих людей.