• Головна
  • Війна
  • Понад 50 постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по Харкову

Понад 50 постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по Харкову

Серед постраждали внаслідок ракетного удару росіян кілька дітей

Росіяни у суботу, 22 червня, завдали чергового масованого ракетного удару по Харкову. Внаслідок атаки постраждали щонайменше 54 людини, ще троє — загинули. Наразі тривають рятувально-пошукові роботи, повідомили в Офісі Генпрокурора.

Російська атака по Харкову: що відомо

Як йдеться в повідомленні, 22 червня росіяни близько 15:10 вдарили по Харкову. “У Холодногірському районі зафіксовано влучання по території підприємства. В Основʼянському районі міста авіаційний боєприпас влучив у пʼятиповерховий житловий будинок. Перші три поверхи повністю зруйновані,” — зазначили в Офісі Генпрокурора.

Станом на 21:30 кількість постраждалих внаслідок ракетного удару росіян по житловому сектору становить 54 людини. Серед них щонайменше шестеро перебувають у важкому стані. Постраждали й діти. Травми різного ступеня важкості отримали двоє дівчаток віком 12 та 13 років. “Пошкоджено житлові будинки, магазини, офісні приміщення, кафе, автосалон, легкові авто, тролейбус, зупинку транспорту. За попередніми даними, ворог вдарив по місту чотирма УМПБ Д-30 з території населеного пункту Строїтель Бєлгородської області РФ”, — додали в Офісі Генпрокурора.

Наслідки ракетного обстрілу Харкова

Нагадаємо, в ніч на 22 червня росіяни завдали ракетного удару по Львівській області та влучили у об’єкт енергетики. Росіяни атакували енергетичний об’єкт на Львівщині у ніч на суботу, 22 червня. Внаслідок удару на місці виникла пожежа, яку гасили майже 70 рятувальників.